מישהו כבר היה בפסטיבל?

ooommmr

New member
אני הייתי!

היה פ-י-צ-ו-ץ!!!! נהנתי מכל רגע!!!!! תערוכות יפייפיות,הופעות מדהימות,והכל צבעוני ובטוב טעם! בהחלט הפסטיבל הטוב ביותר שהיה עד כה!! וכולם היו מצויינים! עומרי

אני הולך היום ויכול להיות שגם מחר..

מקווה שיהיה כיף... מישהי אחת שגרה ליד אמרה לי שממש יפה עיצבו את המקום בחוץ והגינה..

maorkad

New member
איפה זה אולי גם אני יהייה שם.....

ה עולה כסף אם כן ממי קונים כרטיסים?

אני הופעתי בבוקר היה נהדר ...כשהגעתי לרגע חש-

חשבתי שאני בחו"ל ........וואו איזו השקעה מקסים. הפיקו הרבה לקחים משנה שעברה ובחוץ נבנה אוהל ממוזג ענק ,מסביב לבית הספר מפוזרות במות ,מזנונים שונים,תזמורת מנגנת ובמדשאה ממול לבית הספר החגיגה ממשיכה.... אחותי הביטה כלא מאמינה ואמרה:"וואוו איזה רציניים פששששש איזו הפקה ......................." כל הכבוד !!! רק דבר אחד הפריעה לי והוא : תזמון הפסטיבל לסוף שבוע......עדיף תחילת שבוע א' -ו' ואני מקווה שיתחשבו בשנה הבאה גם בדתיים [יום א' הקרוב צום י"ז בתמוז] תודה לכולם שבת שלום........ מי שלא ביקר הפסיד בענק....................

הפסטיבל היה מדהים!!!

אילן עשית עבודה נפלאה... ורואים את כל העבודה הקשה והחשיבה לפרטי פרטים. השנה זה יצא נהדר. כל התאורה המיוחדת והססגונית. התערוכות שגדושות במגוון בובות מכל סוג שמשקפות דברים שונים. מופעי החוצות שהלהיבו את כל הצופים. הצגות ומופעי תיאטרון איכותיות וטובות. הכל בטעם טוב וחכם. הדוכנים שנכחו מול המרכז בגינה ולא בתוך (שנה שעברה היה מלא בלאגן). ובאמת עבודה טובה שעשה בנאדם טוב ומקצועי. חשוב לציין: תערוכת הביגבגים הייתה פשוט ענקית! מצויינת! היה אפשר לתת לצופים אפרות לצופים לראות איך זה באמת נראה במציאות ולא רק על מסך הטלויזיה, כמה גדולות הן, ואולי לפי המראה אפשר להבין גם כמה כבדות הן. (יש לי בקשה: לפסטיבל הבא, האם יהיה אפשר להביא את כל הבובות מתוך "על מלי ולמה") במילה אחת זה היה פנטסטי, אני מקווה שמשנה לשנה זה יהיה יותר ויותר אחר, חדש ומגוון שגם אנשים שכבר היו, ירצו לבוא שוב ולראות דברים שונים ומגוונים על עולם הבובות.

feyoula

New member
מלון קראב

מקסים מקסים מקסים!! חבל שאין יותר הופעות שלהם, הייתי שולחת חברים:)

למעלה