מישהו כבר ניסה את שירות הטלפונים החדש??

alonaski

New member
מישהו כבר ניסה את שירות הטלפונים החדש??

של חברת "קל ניתוב שיחות"?? הגיעה הודעה בדואר לא מזמן שבחיוג ל 054-4000144 מגיעים למרכזיה לניתוב שיחות לכל מספרי הטלפון הנחוצים בישובנו (כמו גני ילדים, ביטחון, בריאות, מזכירות, מתנ"ס וכד'). אז למישהו פה יש נסיון עם זה? זה עובד? זה נוח?...

CEF

New member
איזה קטע ../images/Emo12.gif

בדיוק נכנסתי לאתר לחפש את הטלפון (זכרתי שפרסמו אותו כאן בעבר). בעקרון השירות מבורך, אבל למי שלא מכיר היטב את הישוב, קצת קשה להתמצא. למשל, אני רציתי את הטלפון של בית המרקחת. המענה מפנה למס' אופציות. ניסיתי דרך "שירותי בריאות" - לא היה. ניסיתי דרך "עסקים במרכז המסחרי" - לא היה (גם שם זה מחולק לפי בתי עסק בקומת קרקע ולבתי עסק בקומה השניה ושוב - מי שלא מהישוב לא בהכרח יודע היכן ממוקם בית העסק). בסופו של דבר הגעתי למספר של הסופר ושמם העבירו אותי לבית המרקחת. נקודות ציון לחיוב של השירות - ידידותי וקל (אפשר לחזור אחורה בכל רגע לשמוע שוב את האופציות); ברגע שהגעת למספר שרצית, זה מחייג ישירות לשם (לא יודעת אם זו עלות של סלולרי או רגיל. צריך לבדוק).

tshiron

New member
אני משתמשת באופן קבוע

אכן זה נועד לתושבי הישוב המכירים ומתמצאים ואכן התפריט נוח וידידותי. כדאי פשוט לשמור את זה בסלולרי שיהיה תמיד לכל מקרה.

למעלה