מישהו כתב ה לא מזמן על מרק עם לפת?

נטעליג

New member
מישהו כתב ה לא מזמן על מרק עם לפת?

אם היא נשארת זמן מה במרק (בקירור) ,יכולה להשפיע על טעם המרק במעין חמיצות לא נעימה או שזה ירק או תבלין אחר?
 

נטעליג

New member
לא עובד אצלי מצב עריכה (כנראה חיבור אטי) מקווה שהכל

מובן..
 

Maldini Girl

New member
מישהו כתב שעשה ציר עם לפת

וציין שיצא עם טעם חמוץ, אבל אני אמרתי שאני שמה הרבה פעמים לפת במרק עוף ואף פעם לא יוצא לי חמוץ. מאד אוהבת לפת במרק עוף/ ירקות.
 

lseugy

New member
אני. חפשי את "צחקתי.... ונזכרתי".

עם כל מה שאני שם כרגיל היו גם שניים לא רגילים: קולורבי ולפת.
סביר שאחד מהם (או שניהם) נתן את הטעם החמצמץ.
אבל להגיד שאני בטוח בזה? ממש לא. אחד עם רמת בישול שלי לא יכול להרשות לעצמו להיות בטוח במשהו.
סופ"ש טוב.
 
למעלה