מישהו כתב פעם(לא פה)על טיפול

אם כך יש טינקטורה של גרעיני

אשכוליות, שאותם ניסיתי ואולי היה מצליח אם לביתי היו באמת תולעים (מה שהתברר שלא לבסוף), הטעם הוא נפלא (טעם של הדרים). הבעיה היא שבקבוקון קטן עולה למעלה מ 150 ש"ח (ומספיק להרבה זמן). שיהיה בהצלחה,

טיפול בתולעים

ישנו תכשיר הומאופטי הנקרא:סינה CINA .בזמנו כשביתי טופלה אצל הומאופט הוא המליץ לנו על תכשיר זה ולביתי זה עזר.ניתן גם לתת אותו כטיפול מניעתי פעם בשבוע- כמה טיפות.התכשיר מגיע בנוזל או בכדורי מציצה. בהצלחה שלומית

יש תכשיר של חברת

"עשבי קדם" לתולעים אני קניתי העשה איתו טיפול בילדיי בעדכן בהמשך.

לתכשיר קוראים "ניטפיל"

תאור כללי: תערובת של מיצוי צמחים: בשמן זית ובשמנים אתריים המשבשים את התפתחות התולעים, שמתרכזות בשלבים הראשונים סמוך לפי הטבעת. תכונות: מונע הטלעת ביצים מסביבי לפי הטבעת. רעיל להתפתחות ראשונית של התולעים. דוחה תולעים מבוגרים. החומרים הפעילים : לענה ריחנית, הדס, בת קורנית, ברוש. חברת עשבי קשם מוכרים את המוצרים שלהם דרך מטפלים ולא בחנויות. ביום ראשון אני אבקש לקבל רשימת מטפלים בנוסף אלי בכדי שתדעי למי לפנות קרוב למקום מגורייך.שלחי לי מסר לגבי אזור המגורים ומס' טלפון שאוכל לחזור אליך.

נכון שהסינה ידוע

כרמדי (תרופה הומאופתית) שמתאימה לטיפול בתולעים אבל אני לא ממליצה על טיפול הומאופתי כלשהוא ללא התיעצות עם הומאופת! הפורום הזה עוסק בילדים, שתולעים במעיים הוא רק סימפטום אחד מתוך מכלול אישיותי מורכב. לא כדאי לתת טיפול מבלי לדעת איך להתאים אותו ומבלי לדעת איך לעקוב אחריו. שבת שלום עירית

אכן צודקת עירית

מי שמעוניין לעבור טיפול הומיאופיתי מומלץ שיפנה לרופא ויעשה זאת בצורה מסודרת בכדי שלא יהיה מאוכזב, כאשר התוצאות לא תמיד יהיו כפי שציפה. הבעיות של ילדים ובוגרים אשר יצאו מאיזון ולכן מראים ספטומים אלו או אחרים לא ניתנים לטיפול נקודתי בלבד אלה יש לראות את כל המכלול של גוף/ נפש/ פיזי. לכן מטפל טוב מתשאל את המטופל בטיפול הראשון די הרבה זמן, כי העבודה חייבת להעשות בכל הרבדים, כך שההמלצה שלי היא לפנות להומיאופת (למי שבוחר בדרך זו) לעבור את התשאול ולענות בכנות על כל השאלות, יצא לי לתשאל כמה מטופלים ולקבל תשובות מתחמקות או הכחשות ובהמשך הסכימו לספר לי על זה ועל זה. בטיפול משלים ולא משנה מה הוא, התשאול הוא חלק מאד חשוב במתן הטיפול למטופל. לדוגמה" ברפלקסולוגיה אני הראה דברים בכף הרגל, אני הראה דפוסי חשיבה ונקודות חולשה של המטופל עליהם הוא צריך לעבוד בכדי להחזיר את גופו לאיזון, אם הוא מכחיש או לא משתף פעולה עד הסוף, זו זכותו המלאה אך זה מה שיעקב את ההתקדמות, את קצב ההחלמה שלו.

תיקון קטן...../images/Emo13.gif

הומאופת לא חייב להיות רופא. רופא ומי שאינו רופא לומדים בדיוק אותם לימודים בתחום ההומאפתיה. החשיבה ההומאופתית שונה והפוכה מהחשיבה הרפואית לכן היותו של ההומאופת גם רופא אינה מורידה או מוסיפה לאיכות הטיפול. כל טוב עירית

תולעים

שלום רב טיפול בתולעים ע"י כף גרעיני דלעת טחונים עם כף שמן לפני השינה עשוי להועיל. ישנן רמדים הומאופתיות ספציפיות לטיפול בתולעים.

אשמח לשמוע על הרמדי

קיבלנו מההומאופט סינה במינון 30 לשבועיים וזה ממש לא עזר. הוא ממש היה נגד לתת המינון גבוה יותר.למישהו יש מושג למה?

מינון גבוה-בהומאופתיה

איננו כמו מינון גבוה ברפואה הרגילה. פירוש המינון בהומאופתיה או ה"פוטנץ" כפי שאנחנו מכנים אותו אומר לאיזה "רמת אנרגיה" הוא מכוון או איזו עוצמה יש לתרופה. העוצמה קובעת לאיזו רמת ריפוי ניתן להגיע פיזית/נפשית/ מנטלית. פוטנץ נמוך מכוון בד"כ לבעיות פיזיות/גופניות כשאין הבנה רחבה יותר. הסינה כנראה ניתנה אצלכם רק לטיפול בתולעים ז"א ההתאמה היתה לרמה הפיזית ומשום כך הפוטנץ היה נמוך. לכן פוטנץ גבוה לא יפתור את הבעיה. יש לבחון את המקרה לעומק ולהתאים רמדי בצורה יותר מדויקת כדי שבעית התולעים תפתר מהשורש היותר עמוק שלה. הומאופתיה זה מסובך...החשיבה ההומאופתית שונה והפוכה לחשיבה שאנו מורגלים אליה. כל טוב עירית

למעלה