מישהו? לעזור?

Light18m

New member
עזרה בחיפוש שאלון

למישהו יש איזה שאלון לתת לי לענות עליו?

EdisonGirl

New member
כן

קח: http://www.9types.co.il/

נדרשת הרשמה קצרה, אבל זו תהיה הטרדה היחידה.
אח"כ יש 144 שאלות עד כמה שזכור לי, שכולן מובילות למציאת הטיפוס שאתה, ואתה אוהב את עצמך, אז מה יותר טוב משאלון שעוסק בעצמך?

עשיתי את השאלון,

ואני תוהה לעצמי מתי מישהו יעשה שאלון שבאופן לא מודע ינתק אותנו מהיותנו אנחנו כדי שהתשובות יהיו 100% אובייקטיביות.
כאלו, יצאתי הטיפוס המסייע. מההתחלה היה לי ברור שאני אצא משהו בסגנון. גם אם לא התכוונתי, התשובות שלי הושפעו מזה.

EdisonGirl

New member
זה לא משנה במקרה הספציפי הזה

השאלון הזה לא בא לספר לך משהו שאת לא יודעת. הוא רק מארגן את הדברים וגורם לך להבין באיזו "קופסה" את נמצאת, כשהמטרה היא כביכול "לצאת מהקופסה"... לדעת לנווט בהתאם למגבלות ולמעלות שלך, ובשיטה הזו יש אפילו מפגשים של טיפוסים שונים, שמשפרים את עצמם, ועוזרים לעצמם להתעלות על המכשולים שלהם באמצעות ההבנה הזו.
אם את הבנת שאת הולכת לצאת טיפוס 2, זה רק אומר שאת מודעת לעצמך. אין כל פסול בזה

Light18m

New member
יצא לי המדען וצמוד אליו הנהנתן

נראה לי כמו משפטים כאלה של אסטרולוגיה, שנכונים לכולם במידה מסויימת, ומהדברים שלא נכונים קל להתעלם.
בכל מקרה כנראה שאלה באמת הכי מתאימים לי.

EdisonGirl

New member
אין מה להשוות את זה למיסטיקה

וגם לא כל משפט חייב להיות נכון לגביך. בסה"כ בודקים למה אתה דומה יותר.
כמו שכתבתי לשקד, המטרה של האניאגרם היא לעזור לך להבין באיזו "קופסה" אתה מצוי ואיך לצאת ממנה איפה שהיא מקלקלת לך...
ואגב, אני בדיוק כמוך, שילוב של המדען והנהנתן
בעבר הייתי הרבה יותר המדען, אבל התמתנתי קצת עם הזמן. מאמינה שאותו דבר קרה גם לך כי זה קצת סכיזואידי להיות כאלה כל החיים

Light18m

New member
כבוד על המדען הנהנתן

ההסתברות שלשנינו יצא אותם שני טיפוסים לפי אותו סדר היא 1 ל 9 מעל 2, חלקי 2 עצרת, שזה 1/72

אכן יש מצב שעברנו אותו תהליך.

Light18m

New member
באמת התקדמת בנהנתנות

החישוב בקיצור הוא פשוט- שהראשון שלך יהיה כמו הראשון שלי זה סיכוי של 1/9, שהשני שלך יהיה כמו השני שלי זה סיכוי של 1/8, המכפלה זה 1/72

למעלה