מישהו מבין בסמסונג סוויץ'?

trilliane

Well-known member
מנהל
מישהו מבין בסמסונג סוויץ'?

כשהחלפתי מכשיר (לפני כמה חודשים) השתמשתי ביישום כדי להעביר את כל אנשי הקשר והמסרונים מהסמסונג הקודם לנוכחי, וסימנתי להעביר הכול הכול. נראה לי כאילו הכול עבר, אבל היום באתי לשלוח מסרון לאיש קשר שלא הייתי איתו בקשר כבר שנה-שנתיים והיסטוריית המסרונים בינינו לא מופיעה במכשיר הנוכחי. בדקתי בקודם והיא שם...

לא יודעת מה התפקשש בהעברה, אבל הסיבה היחידה שהיה חשוב לי להעביר את ההיסטוריה כפי שהיא היא רק לצרכים כאלה (לדעת מתי הייתי בקשר עם אנשים ועם מי וכו') וזה קצת מאכזב...

אני תוהה אם לחזור על הפעולה אבל עכשיו מן הסתם כבר עבר זמן שימוש במכשיר החדש ואני תוהה אם זה לא יפגע בהיסטוריה החדשה שנוצרה או ייצור כפילויות או שינויים בהגדרות שביצעתי מאז...

מישהו ניסה? מבין? מכיר?

G Gabi

Member
אם מדובר רק במסרונים השתמשי ב-SMS backup restore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
&nbsp
יישום חינמי ומוצלח מאוד. יש בו אפשרויות רבות, תשחקי איתו.
לפני שאת מבצעת כל מיני גיבויים ושחזורים, כדאי לבצע גיבוי מלא של המצב הנוכחי בכל מכשיר. תמיד יהיה אפשר למחוק את המסרונים כולם מהמכשיר ולשחזר מהגיבוי הרלוונטי.
&nbsp
אין בעיה לבצע שחזור על-גבי מצב קיים, זה לא דורס מסרונים קיימים (יש אפילו אפשרות לסמן לא לשחזר מסרונים כפולים, לא יודע עד כמה היא פועלת, מעולם לא עשיתי בה שימוש).
&nbsp
שימי לב שבגרסאותיו האחרונות של היישם מבוצע גם גיבוי ליומן השיחות. גיבוי זה מבוצע בקובץ נפרד. אם אין צורך בו, אז פשוט לסמן במקום הרלוונטי ולא יבוצע גיבוי ליומן השיחות.

למעלה