מישהו מגיע היום להופעה בחולון??

joyjoy

New member
ההופעה בחולון - רשמים אישיים שלי

האמת שמאז הלידה הלכתי לשלוש הופעות בדיוק - אחת מהן הייתה של עידן רייכל וכבר כתבתי עליה כי גם היא הייתה חזקה. וזאת היתה ההופעה השלישית אבל הכי מיוחדת עד כה. זה קשור גם קצת למה שעובר עליי, בזמן האחרון קצת קשה, הקרקע בחיים שלי די נשמטה והכול הפוך ומבולגן , הרבה כאב ושברון לב והרבה דמעות נשפכו החג הזה. מה שהחזיק אותי בשבועיים האחרונים היו שלושה דברים : הבת שלי האהובה שגדלה ומשתנה לי מיום ליום מול העיניים, העובדה שמצאתי עבודה שתתאים לי בתור אמא, והציפייה המתוקה להופעתה של דין דין אביב – את הדיסק רכשתי לעצמי כמתנת חג וכרטיסים להופעה בחולון הזמנתי בשנייה ששמעתי על ההופעה – קודם כל כי תמיד תמיד כשהיא התארחה בהופעות של מוש בן ארי ושל עידן רייכל אמרתי לעצמי מתי כבר היא תהיה פה כמארחת ולא מתארחת, וגם כי מגיע לי על כל הגי'פה שעברתי בחודש האחרון ..והנה הגיע הרגע המיוחל. נסענו ביחד למרות שה"ביחד" הזה בכלל לא ברור בימים הכואבים האלו , אבל לא היה איכפת לי רציתי שקט אתמול, רציתי ליהנות ממה שידעתי שהולך להיות מדהים עוד לפני שהגעתי. האולם התמלא די מהר והיה מפוצץ, האמת חברה טובה שלי שהצעתי לה להזמין גם כרטיסים התמהמהה קצת כי חשבה ש"בטוח יהיה כרטיסים" וברור שבסוף לא היה. לא הופתעתי ,התאכזבתי בשבילה קצת אבל שום דבר לא יכול היה לגעת בהתרגשות שאחזה בי והתעצמה מרגע לרגע. כשעמדתי בתור לקופות לכרטיסים מוזמנים , עמדה לפני אישה שכשהגיעה תורה אמרה לקופאית- הבן שלי מופיע יש לי כרטיסים מוזמנים, והתברר שהיא אמא של אלון יופה- [כלומר חמותה של דין דין] וזה קצת הצחיק אותי כי עם כל הכבוד לאלון המתופף המוכשר [שגם כתב שיר אחד בדיסק] זאת קודם כל ההופעה של דין דין אביב ובמיוחד אחרי שחזרתי משם אני יכולה להגיד שמעכשיו אף אחד כבר לא יגנוב לה את ההצגה. כשדין דין עלתה לבמה והשיר הראשון התחיל להתנגן ידעתי שלא משנה מה אחליט לעשות בחיי ולאן אפנה ההופעה הזאת תיתן לי כוח וכך באמת היה. השיר הראשון היה -אני לא ממתינה- "ככל שאני מתקרבת, אני משתנה, מתחלפת, אני נכונה"... ופה כבר התחיל הקהל להיעלם ,את כל המחשבות והספקות והפחדים שקמו בתקופה האחרונה, השארתי מחוץ לאולם, וראיתי ושמעתי והרגשתי רק את אשר התרחש על הבמה. דין דין לחשה וצעקה, ושרה גם ברכות וגם בכוח אמיתי והשתוללה והתמכרה לריקוד עשתה אהבה עם הצלילים וביצעה כשפים וקסמים עם הקול המ-ד-ה-י-ם שלה. בין הביצועים שהכי אהבתי בהופעה לשירים מהדיסק היו- מוכרת לי מפעם, מה שתבקשי, סודותיי- שאותו היא ביצעה גם לקראת הסוף עם יעל נעים [הוא נכתב במשותף על ידי שתיהן] האירוחים היו תוספת שתופסת במיוחד של עידן ושל מוש... דין דין אביב מקסימה ולא מפתיע שאוהבים אותה ומפרגנים לה וכל מי שהתארח הקרין המון המון אהבה ותמיכה בדרך החדשה שלה...וגם ממנה התפרץ חום כל כך חזק כלפי החברים שלה לעשייה ואי אפשר היה שלא להתרגש מזה... האמת, מיעל נעים לא התלהבתי, היא חביבה ומתוקה אבל היא רגילה מדי ליד הקסם והכישרון והרגש שמתפרצים מדין דין, זה פשוט היה מעט מדי פשוט מדי לעומת הייחודיות שהייתה שם. ובכל זאת אני מאד אוהבת את השיר "משמעויות" אז נהניתי מהביצוע שלהן, יעל גם שרה שיר של עצמה על פריז.. כמו שאמרתי חמוד אבל לא כוס התה שלי. כשעידן רייכל הוזמן לבמה הוא הגיע בקלילות מתוקה כזאת כאילו שהמקום הטבעי שלו הוא בבמה הזאת בחולון ונזכרתי שראיתי אותו שם ב"מעמקים" בדיוק לפני חמישה חודשים. יחד הם ביצעו את "אם תלך" ו"הינך יפה" בהמשך הוא עלה שוב לטובת "מעמקים", וכמובן - "יש בי עוד כוח". אני אוהבת מאד מאד את הפרויקט של עידן רייכל גם הראשון וגם השני אבל חייבת להודות שהכי נהניתי מהאירוח של מוש בן ארי כי המון המון זמן לא ראיתי אותו בהופעה והייתי הולכת המון להופעות שלו לפני הלידה, אז ממש הרגשתי שהתגעגעתי אליו [למרות שלכאורה הוא זר אבל לפעמים כשאתה מלווה אומן לאורך הדיסקים וההופעות שלו, גם הקטנות והאינטימיות שבהן ,אתה מתחיל להרגיש שהוא קצת קצת חלק מהחיים שלך ] אז כמובן שעם מוש היקר היא שרה את "חולמת" -שכל מילה מהשיר הזה צועקת שזה שיר שמוש בן ארי כתב אפילו בלי לבדוק את זה בדיסק בכלל ולשמחתי ולמרבה התרגשותי הם שרו יחד את הדואט המקסים שלהם מהדיסק הראשון של מוש- "ועוד יום" –מרגש ומצמרר –אם לא שמעתם לפחות תקראו את המילים בשירונט, הם עשו גם קצת שמח עם השיר "יה" מהדיסק השני של מוש, ולקראת סיום האירוח הזה גם ריגשו עם "דרך" (של מוש כמובן). התרגשות עד דמעות נרשמה אצלי כשכולם ירדו מהבמה ודין דין עלתה רק עם נגן הצ'לו, התיישבה על הפסנתר ושרה "רק כששקט בינינו , יש מקום לאהבה הזאת"..וגם עוד קצת דמעות כשהיא שרה שיר שכתב לה בעלה –" כמו שאת"... היו חלקים בהופעה שהרגשתי שאני באיזה יער מכושף והכוהנת הגדולה דין דין אביב מכושפת לגמרי ועושה כשפים גם בקהל המרותק והנלהב שלה- "אליה" ..של מי אתה.. "כל הלילה" עם הצלחת הטיבטית "אדם"... רואה אל תוך אדם "אבותיי"... גלו לי ניגוני... פשוט מדהים לפעמים איך שהיא מתחברת לשיר והופכת להיות אחד עם המילים והצלילים והתנועה. בסוף ההופעה פשוט לא האמנתי שהסתיים ורציתי לחבק אותה ולהגיד לה תודה , תודה שהמשיכה בדרך, תודה שיצאה בדרך משלה, תודה על הדיסק, תודה על ההופעה, במיוחד עכשיו במקום שבו אני נמצאת בחיים שלי, לא יכולתי לייחל למשהו יותר חזק ועוצמתי שיחזיר לי קצת את הכוחות והאנרגיה. הרגשתי שהטעינו אותי מחדש קצת כמו להחליף מצבר, אבל הם נעלמו מהבמה והיינו צריכים כבר לזוז, אז חיבקתי אותה בלב בפנים ולחשתי לה תודה והחלטתי שלא אוותר לעצמי ואכתוב על ההופעה וזאת תהיה התודה שלי אליה. זאת לא הופעה שחייבים לראות ,זאת התרגשות שחייבים לחוות

glitter8

New member
ואו, מרגש

תהיי חזקה!! מי יתן ויבואו עלייך ימים טובים!

Saffron

New member
וואו ../images/Emo29.gif

נהניתי מאוד, שוב, לקרוא את מה שכתבת. אני מקווה שההרגשה הטובה הזאת וההתרגשות ישארו איתך.

Deanb

New member
תודה ששיתפת אותנו ../images/Emo13.gif אני שמח

שזה גרם לך להתרגש ולהרגיש הרבה רגשות כי זה חשוב. עשית לי חשק ללכת לראות אותה מופיעה גם

למעלה