מישהו מגיע היום לצוותא?

One Echoe

New member
מישהו מגיע היום לצוותא?

אם נהיה הרבה אנשים נעשה מפגש

LittleKittie

New member
רציתי לבוא:(

אבל אז קצת שכחתי מזה ושכחתי שצריך להזמין כרטיסים וכל זה... ועכשיו קצת מאוחר לא..? :( בפעם הבאה.

Fatach

New member
אני בא....

כנראה לבד... הזמנתי שני כרטיסים והפקירו אותי :(...

One Echoe

New member
מי שלא בא-לא הפסדתם כלום...

היה גרוע לדעתי. יותר מאוחר אני אכתוב ביקורת מסודרת.

Fatach

New member
תקראו לי סאדיסט....

אבל זה משמח אותי שהיה גרוע... ממש התבאסתי שלא הלכתי....

itaikuskus

New member
מג'נטיק היה גרוע

מעבר לזה, הם היו נוראים. גיטרות מוקצנות סטייל ג'ימי פייג' באקוז שם צריך לנגן עם טאץ', מה שהסולן/גיטריסט/מוקיון לא שמע עליו כנראה. לתת לבחורה לשיר פינק פלויד (או כמעט כל להקה עם סולן זכר אחרת) זאת טעות גדולה, והיא גם לא הייתה משהו. הגיטריסטים פספסו, למרות שבהתחלה הייתי עוד אופטימי לגבי הגיטריסט השני, שהיה אחראי על הסליידים באקוז. אנימלז היה סיפור עוד יותר נוראי, כשנראה כאילו המתופף שמע את הדיסק כמה פעמים באוזניות וככה שינן את תפקידיו, וצמד הסולנים הפכו את כל הקטע למין מחזמר/המחזה/השפלה. לא היה נעים, לא היה כיף, לא קניתי את הדיסק שלהם למרות שהם צעקו ממש חזק לאנשים לקנות. אם כבר אני בדיסקים, האוזן השלישית חשבו לעשות קופה בערב ולנצל את ההזדמנות ולמכור את הדיסקים של פלויד, מבחר דיסקוגרפי מרשים. המחירים אותם מחירים ואני מקווה שאף אחד לא קנה והם קיבלו זין בעין. דיי לשלם הון על דיסקים. שליחי הבלוז לא הצליחו להתחיל את הקטע השני בSOYCD, יעני הקטע שבו התופים נכנסים בדרמטיות וכו', בגלל רעשים מרגיזים מהבס שהאפילו על כל הסאונד. כשהעסק דפק סופסוף שוב ראינו צמד גיטריסטים, הפעם הרבה יותר מנוסה והרבה יותר מוכשר, אבל שוב, הם היו בטוחים שדיויד גילמור זה ג'ימי הנדריקס והפכו כל סולו לשעה של -תראו איזה יופי אני מנגן-, כולל הסולו הארוך מאוד של comfortably numb שבשיאו לוקח מר סיגלסקי את הגיטרה אל הקהל ומנגן ממנו, כשעלמת חמדות יושבת שפופה ומשגיחה שהפי אל לא נתקע בכלום, וכשהוא חוזר לבמה וחש שמיצה את כל הפוטנציאל המוסיקלי שלו על הסולו הנ"ל, בוחר לשחק עם הגיטרה כשהוא משכיב אותה עם המיתרים לקצה הבמה, מה שיוצר אפקטים של סלייד ממש אה-לה ריצ'י בלקמור. נכון, שמות הגיטריסטים מתחרזים, אבל עדיין זה לא ממש היה צריך להעשות, למרות שאני בחיים לא אגיד לא לכמה קטעי גיטרה משובחות, אולי כאמור, חוץ מבשירים של פלויד. הלהקה עצמה נשמעה מצוין, ניגנה מצוין והקלידן הדהים אותי בקול שלו (הוא אשכרה עשה את הgreat gig in the sky), וניגן מצוין. החבר'ה ויתרו על welcome to the machine, כנראה גדול על יכולותיו הווקאלות המפוקפקות של דני שושן לגבי האם הוא צריך לשיר פינק פלויד בקולו המחוספס והרוקר-דינוזאור. האלבום היחיד שהובטח בפלאייר ונוגן בשלמותו זה DSOTM כשהקטעים התיאטרלים יותר וה"רוקיסטים" פחות הושארו מאחור, ולדעתי זה דוקא אחלה, כי אז הקהל היה מתייבש. עוד עצבנו היו אותם מורעלי-פלויד שיודעים כל פיפס מרעשי הרקע בחומה, ורצו שכולנו נדע שהם יודעים את זה, וצעקו זאת בקול צורמני ומעצבן, שגרם לי לרצות שכל מיני דברים רעים יקראו להם. השואו היה כמו שצריך, ואני לא ראיתי שום להקה מגיעה לרמה של שליחי הבלוז בקטע של קאברים לפינק פלויד, וזה מראה עד כמה קשה להתחקות אחרי הלהקה הזאת-כשגם הטוב ביותר הוא לא טוב מספיק. בסיכומו של עניין, מאוד מאוד נהניתי לראות את ההופעה, לשמוע את השירים, לשיר עם הסולן (דבר שהיה מאתגר כשהוא התעקש לשנות את קצב השירה בצורה רנדומלית ואף לפספס קצת במלים, למרות שחוברת מלים מונחת לפניו במלוא הדרה). היה אחלה ערב.

itaikuskus

New member
תיקון

"כשהקטעים התיאטרלים יותר וה"רוקיסטים" פחות הושארו מאחור, ולדעתי זה דוקא אחלה, כי אז הקהל היה מתייבש" התכוונתי לחומה בעניין הזה...שכחתי לשים את זה במשפט.. הדרק סייד אוף דה מון נוגן בשלמותו.

itaikuskus

New member
כן, מאוד נהניתי

בעקרון במה שכתבתי הרחבתי על מה לא היה טוב בערב...ולא היה לי כוח להתחיל להשתפך על כמה הביצוע היה טוב בשיר הזה והזה.. לקטול זה יותר מעניין.

One Echoe

New member
טוב, אז ככה...

שיהיה ברור מההתחלה, זאת הודעה עם ביקורת קשה וטענות.אז לכל מי שנהנה ולא רוצה להתבאס..אל תקרא..אחרי שהייתי בערך לפני חצי שנה בהופעה, ודי נהנתי...מאוד מאוד ציפיתי להופעה אתמול. אבל מאוד...עשיתי שמיניות באוויר בשביל להגיע! ממש שמיניות...110 שקל שילמתי, 110!בסוף באתי להופעה, ונתנו לנו חרא של כיסאות...! בפינה בשורה 14\:ות'אמת, רואים משם די טוב...אבל הבעיה היא שמרוב שהסאונד היה גרוע בצוותא אם אתה לא קרוב מטר לבמה אתה לא שומע כלום. קודם כל-לאורך כל ההופעה, כשהתופים הקישו או כשהבס פרט היה מן רעש לוואי כזה. כמו שמנגנים בפול ווליום ליד איזה חתיכת פלסטיק..לא יודע איך להסביר את זה כ"כ. מה זה היה לעזעזל?! אני שילמתי 110 שקל בשביל לשמוע את החרא הזה? הסאונד של התופים היה נוראי. אף פעם לא הייתי בהופעה עם סאונד כ"כ נוראי לתופים..סאונד שטוח ומגעיל. הרגשתי שאני צופה בג'אם של כמה חברים שלי בבית של השכן. טוב, זה היה בכלליות. מג'נטיק- להקה גרועה, פשוט גרועה! הם עלו עם אקוס, אחד הביצועים הכי גרועים ששמעו אוזניי. ההתחלה הייתה די נחמדה. הסליידים של הגיטריסט השני עוד איכשהו החזיקו את השיר ... כשהתחיל הסולו, אמרתי ..יאללה! בטוח זה יהיה נחמד. הבעיה היא שהגיטריסט עם הלס פול שכח שהוא מנגן פינק פלויד..ומרוב שהוא מרעיד את המיתרים זה נשמע כמו משחק של מגסון... בסדר. שיהיה... ההתחלה הייתה נחמדה. ואז כשהשיר קצת עוצר לכל הביצועי אפקטים, מג'נטיק חשבו שהם יכולים לבצע את זה..זה היה כ"כ מבייש \: הגיטריסט ניגן עם בקבוק בירה סליידים לא קשורים לעולם. כלום לא היה קשור. לא הקלידים, לא התופים. הקטע שהמוזיקה מתחזקת לקראת המשך השירה היה טוב דווקא...אלא שבדיוק בשעת השיא... כשגילמור מנגן את הקטע המדהים.. אז הגיטריסט לא הצליח לנגן אותו! הייתי בהלם!!! כמו מישהו שלומד חצי שנה גיטרה ולא מצליח את סטר ווי! אנימלס- הלהקה החליטה שהם עושים לנו מופע סטנד אפ. בכל אמצע שיר, התחלת שיר, וסוף שיר. החליטו שהם עושים קולות של חיות, כל סוג של חיה בערך. זה היה נוראי... בחלק מהשירים האקוסטית לא עבדה.. בשיר האחרון, אני זוכר, ה"זמרים"החליטו לצחוק באמצע השיר...ולכל האלבום הייתה נימה מאוד מביישת ולא מקצועית.. חוסר דיוק בפרטים..מה שלא תרצו.. הגיטריסט שלהם גם עשה פוזות מיותרות.. מילא אתה עושה פוזות, אבל תנגן כמו שצריך \: 80 אחוז ממנו הלכו לפוזות, 20 נשארו לניגון... תתאמנו קצת..אחרי זה תבואו לצוותא מול קהל ששילם 110 שקל ציפיתי כבר ששליחי הבלוז יעלו(וגם לכתוב את הביקות שאני כותב עכשיו)כי זכרתי שהם הרבה יותר טובים. אבל האמת, בגלל הסאונד הנוראי שהיה..לא ממש שמתי לב להבדל.. רואים שהם יותר מנוסים, אבל גם הם מאלתרים דברים לא קשורים... כמו מג'נטיק, הם עושים כל מיני מהלכים על הגיטרה, למשל כשמסיימים תו למשוך את התו בסלייד אחורה..זה הורס את כל הדיוק של השיר ואז השיר מאבד מכל המבנה שלו.. הם האריכו סולואים...לא שזה רע, אבל צריך לדעת מתי לעשות את זה \: אה שכחתי, כשהם עלו..הייתה בעיה נוראית לבס, הרגשתי שאני בהופעה של להקות צעירות באיזו במה באיזה מועדון חובבני... מה זה\: הדארק סייד היה נחמד...אבל גם..חוסר דיוק..סאונד לא טוב..מה שכן, הקלידן שוב ריגש אותי כ"כ עם הקול שלו! אה..ולמה צ'לי לא יכל לקחת סלייד ולנגן כמו שצריך?\: הקטע הכי טוב היה החומה..ששם יש אלמנטים אלטרנטיביים ושליחי הבלוז מעולים בזה...הכי נהנתי בזה.. קיצר..אני מאוד מאוכזב..אני בטוח ששכחתי לכתוב מלא דברים.. אני לא הולך יותר להופעות כאלה!! מלא כסף סתם התבזבז לי!!! מי שלא הלך, אל תתבאסו! זהו. -זהו..לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד, אם מישהו נפגע... הייתי חייב להוציא את זה

wish i was here

New member
רגע...שמישהו יסביר לי...

לא ידעתי שיש להקות ישראליות שעושות מחוות לפינק פלויד...מתי הופעה הבאה...ואם הלהקות האלה יודעות באמת לנגן את םינק פלויד כמו שצריך או סתם וואנאביז?

flowerboy69

New member
ההופעה של שליחי הבלוז...

אז ביום שלישי הייתי שם.שמונה וחצי בכניסה לצוותא עם עוד 300 איש בערך.בכניסה כרגיל היה דוכן של האוזן השלישית שמכר דיסקים ודיוידיים של הלהקה וגם את הדיסק החדש של השליחים שאותו קניתי וגם נמכר דיסק הדגמה של הלהקה השניה הצעירה(שאני לא זוכר כרגע את שמם)שגם אותו קניתי. רק בתשע וחצי בערך הכניסו את הקהל.מי שהיה שם מהפורום אולי ראה אותי-הייתי עם כובע שדומה לזה שהיה למיסון בשנות השבעים ועליו הייתה סיכה עם צילום של סיד. בסביבות עשר הכל התחיל.קודם הייתה הרצאה קצרה על הספר החדש של אורי ברייטמן ועל פינק פלויד ואז עלו הלהקה הצעירה הזו שנגנה ביצוע בינוני מאוד לאקוס(איך רושמים את זה באנגלית פתאום שכחתי) אחר כך הם בצעו את כל האלבום animales וזה היה לא רע רק שעצבן אותי שהם העלו בסולם את כל השירים מה שגרם לחלק מהם להשמע כזיוף. יש להם זמרת אחת שלדעתי יש לה קול טוב אבל היא "שטותניקית" מידי ודיי "מציקה" לעין על הבמה. אחרי הפסקה עלו שליחי הבלוז לנגן את שיין און ואז התברר שיש תקלה באחד המגברים ולאחר כמה נסיונות הם ירדו מהבמה עד שזה תוקן והם התחילו שוב. הם לא נגנו את כל האלבום לפי הסדר אלא את שיין און המלא בשני חלקיו ואז את have a cigar ואז עברו לדרק סייד עם ביצוע דיי מדהים לדעתי של on the run ואז קטעים מהחומה אבל לא הכל כמו שהובטח עם ביצוע באמת טוב לדעתי של comfortambly numb.ואז הם ירדו מהבמה וחזרו לבצע את וויש יו ואת run like hell וזהו.האמת שהוא היה משהו ובהופעה הקודמת היה הרבה יותר טוב אבל זה גם נחמד להעביר 4 שעות...

איזה כיף לך

אני מת להופעות כאלה. שליחי הבלוז באמת טובים. אבל חשוב שידעו שיש עוד איזורים בארץ שאוהבים מאוד את העשייה שלהם. הכיוון צפונה ! מקווה שלפני זה יעבדו יותר על הכלים והמוסיקה שלהם יותר להופעות הבאות...

One Echoe

New member
לא כדאי לך...

באמת שלא. היה סאונד כ"כ נוראי. אולי בגלל שזה צוותא והופעות בסדר גודל כזה לא מתאימות לשם... אם היו עושים את זה בתיאטרון למשל, ששם יש סאונד פשוט קטלני..חבל על הזמן..אולי זה היה נשמע אחרת! ושיעיפו את המג'נטיק הפלצנים האלה!.. וששליחי הבלוז יפסיקו להתלהב עם אילתורים... קיצר.לא שווה

עצה שלי

העניין הוא שגם בבילויים שלי אני רוצה לשמוע פינק פלויד. עצה שלי: לפני שאתה מגיע להופעות כאלו, תשמע הופעות חיות ואפילו בוטלגים, שהאיכות והביצוע שמה לא בשמיים, וככה "תחמם" את האוזן שלך. מה שכן, אל תשמע את דיסק המקור. וחוצמזה, אל תצפה להרבה. תתאים את עצמך למה שיש.

One Echoe

New member
למה?

קודם כל..שמעתי הופעות, והייתי בהופעות. ובחיים לא הייתי בהופעה עם סאונד כזה נוראי... ולמה שאני אתאים את עצמי למשהו כזה נוראי ואשלם 110 שקל?! אני כבר הייתי בהופעה אחת בצוותא..ואו שהאוזן שלי התפתחה בצורה משמעותית או שפעם שעברה היה יותר טוב, לא בשמיים, אבל היה סאונד חביב ... אני לא מצפה לדיסק מקור..אבל אני מצפה שאני אשמע משהו! אני אומר לך, היה סאונד מגעיל! פשוט מגעיל! אתה לא היית שם! אני הרגשתי שאני שומע ג'אם של חברים שלי!

עד כדי כך

אני סומך על הדעה שלך. באמת חבל שזה היה כך. להזכירך גם לפ"פ לא היו הופעות מוצלחות לפעמים. לפי מה שידוע לי, הסאונד בהופעה הראשונה של AHM בהייד פארק היה גם זוועתי והיו אנשים כמוך שחזרו הביתה מאוכזבים. (מזג אוויר לונדוני). בכל אופן, מקווה שהשליחים ישקיעו יותר בהופעות הבאות ויבואו יותר מוכנים!

One Echoe

New member
כן כן...

הסאונד באמת היה עד כדי כך... האמת שמי שהרס יותר היו מג'נטיק..שהיו נוראיים... פעם הבאה, ששתי הלהקות יתמקדו בסאונד ובדיוק ולא בפוזות ואילתורים.

למעלה