מישהו מגיע היום ל"אאוט"?

MARMELAD

New member
מישהו יודע אם יש ס(צ)ין היום

או שבאמת המקום נסגר...???

לירוי25

New member
נראה לי שאם המקום היה נסגר

היתה מודעת אבל או משהו לא? יום שני בלי הסצין?? אצל הרבה הומואים זה לא יעבור בשתיקה!

MARMELAD

New member
אבל לירוי

ביום שני שעבר המקום היה סגור.. השמועות אומרות גם שיש שם שלט שהוא נסגר FOR GOOD..... ומאחר ואין לי כוח לנסוע לשם כדי לבדוק.. ובטח שלא בא לי לצאת לשם בערב ולגלות שהמקום סגור - אני צריך מישהו שיודע בבירור...

MARMELAD

New member
ויתרתי

אפילו לא טרחתי לבדוק. במקום זה הגעתי לבית של חבר טוב שלי, תומר, וראינו סרט נ-ה-ד-ר: QUILT. אין לי מושג איך קוראים לו בעברית. הסרט הוא על המרקיז דה סאד. הוא מספר על התקופה שבה בילה בבית משוגעים, וכתב את הספר למרות שאסור היה לו. את הספר, דרך אגב, שנקרא ג´סטין או יסורייה של המידה הטובה, קראתי אין ספור פעמים. ספר מטורף, סקסי, מפחיד, מגעיל, קשה לקריאה, מלא קלישאות פילוסופיות, ומומלץ ביותר. אז בקיצור, אני ממליץ על הסרט - וגם על הספר - בחום. הספר נורא קשה לקריאה, אבל הסרט ממש ידידותי. חוץ מזה שג´ואכים פניקס, אחיו של, משחק שם כומר שאיתו מפלרטט המרקיז דה סאד. סרט שווה - בטירוף. מי אמר ס(צ)ין?

MARMELAD

New member
מהמם, שווה, מומלץ.

ומאי - איך זה שעוד לא ראיתי פרק לסיפור בהמשכים שלנו עם חתימתך? מייד לגשת לשורש העניין.

לירוי25

New member
אני נורא רוצה לראות את הסרט הזה!!

אבל בשביל להשתחרר קצת מספרי הפסיכולוגיה סוציולוגיה שנורא "מרתקים" אותי אני חושב שאני אזמין את הספר דרך האתר של סטימצקי. יוצא יותר זול פשוט.

MARMELAD

New member
לא כל כך הבנתי

אתה רוצה לראות את הסרט או לקרוא את הספר? שים לב - הספר הוא ספר שכתב המרקיז דה סאד הסרט הוא על המרקיז דה סאד... זה שני דברים שונים - שניהם מעולים... לדעתי - קודם תקרא את הספר. אח"כ תראה את הסרט. חוויה נהדרת.

לירוי25

New member
זה מה שנראה לי שאני יעשה!

לבד אני לא אלך לראות את הסרט או אקח אותו בוידיאו כי בן זוגי שיחיה עדין מידי לדברים האילו.

למעלה