מישהו מגיע מחר להפגנה?

InnocenceLost

New member
מישהו מגיע מחר להפגנה?

אביב גפן יקח חלק ברשימת האמנים שם... http://news.walla.co.il/?w=//1100698

אני מוכן לבוא להפגין נגד עזמי בשארה

הבוגד שמכ את המדינה שלו בשביל בצע כסף שהתברר היום שבעת מלחמת לבנון השנייה כיוון את תותחי החיזבאלה לתוך מדינת ישראל אני מוכן לבוא להפגין לתלות אותו בכיכר העיר

התעוט

New member
אוי איך אתה מדבר?מה אתה גזען?

צריך שוויון במדינה פה,ושיהיה גם ראש ממשלה ערבי......(כמובן בציניות)

גזען?

אני מדבר על בן אדם אחד לא על עדה שלמה של אנשים אבל אני מתאר לעצמי שיש הרבה כמוהו ששונאים את המדינה שלנו ומקבלים ממנה המון זכויות , שהמדינה נונתנת והם מייחלים למות המדינה הזאת כאילון שתחת שלטון של אסד יהיה להם יותר טוב?<..... יקבלו ממנו זין בתחת בוגד,, בוגד ,,בוגד היום הודיעו על זה בחדשות הוא מסר לקצין מודיעין של חיזבאלה על נותני נפילת טילים פה כדי לכוון אותם לפגוע "טוב יותר"

התעוט

New member
אמרתי את זה בציניות

ואל תדאג ימשיכו להיות פה חכי``ם ערבים שבטוח עושים כמוהו,המדינה לא תלמד לקח אפעם.

אל תתנו לכמה פולטיקאים שמחפשים הזדמנות עכשיו

לעלות למעלה להשתלט לכם על המוח והחשיבה מחר יהיה בהגפנה כל מיני מסיתים לדעתי שיעשו פולטיקה ממגוון הסתות זוכרים את רצח רבין?< יש לי הרגשה שמה שיהיה שמה יהיה נגד אולמרט צריך לזכור שמי שאשם במלחמה הם המחבלים ולא אנחנו/הממשלה שלנו/המדיחהנ שלו

נינט בחרה לא להגיע להפגנה כי

לא משלמים לה מספיק כסף בבשביל זה שישלמו כמו במסיבה של גאידמק אז היא תופיע, עברה פה סאטירה כלשהי,,,זו הכוונה

המרוויחים העיקריים מין ההפגנה הזו הם

נסראלה וחבריו שמחייכים חיוך גדול שכל זה קורה הם מחככחים ידיים בהנאה לא חכמה לצעוק סתם אולמרט הבייתה בלי לדעת איזה אלטרניטבה יש בכלל

TairAtias

New member
נורא רציתי לבוא,

אבל ההורים שלי הולכים להצגה ככה שאין לי איך להגיע איזה קטע אתמול עוזי דיין או משהו כזה הזמין אותי בהודעה מוקלטת

למעלה