מישהו מהאדמיניסטרטורים יכול לעזור ?

oketz1

New member
מישהו מהאדמיניסטרטורים יכול לעזור ?

נתקלתי בבעיה קשה . לא מזמן האדמיניסטרטור שלנו פוטר .. אך שכחנו לקחת ממנו את הסיסמא לנורטון אנטי וירוס - סרבר . בכל אופן כשאני מנסה להסיר את הקליינטים מהתחנות אני מקבל הודעה שכדי להסיר את התוכנה אני חייב לאשר עם פסוורד. אין לי את הפסוורד , לכן אני לא מצליח להסיר את הקליינט ... מה עושים ?? אני חייב להסיר את התוכנה ואין לי איך להשיג את הפסוורד הישן יש למישהו מושג ?? אודה לכם מאד על תשובה.

antidot

New member
--->

הםםם.. סיפור לא נעים... אני מתאר לעצמי שלהתקשר ולברר לא בא בחשבון ? יש אפשרות אחרת לדעתי: - קח תחנה שיש עליה רק מערכת הפעלה (בלי התקנות נוספות) - תקח SMS INSTALLER או WinInstall LE ותריץ אותם (תעשה SNAPSHOT של המצב מערכת ההפעלה) - תתקין קליינט של אנטיווירוס. - תבצע SNAPSHOT אחרי ההתקנה ותוכל לראות את כל ההבדלים בREGISTRY וקבצים חדשים. - פה זה מתחיל להסתבך: תצטרך לעשות סלקציה: איזה שינויים ניתן למחוק ואיזה לא... מחיקה של כל השינויים יכולה להיות קטלנית... - נקה את הREGISTRY ומחק ידנית את ההתקנה. אפשרות נוספת: תתקשר לתמיכה של SYMANTEC !!!! Antid0t

oketz1

New member
אין פיתרון יותר פשוט אולי ?

הייתי עושה זאת בכיף אבל פשוט אין לי זמן לדברים האלו עכשיו כי אני עמוס בעבודה. אין אולי איזה משהו יותר פשור לעשות ???

dov98

New member
קבלת את התשובה המוסמכת ביותר

במסגרת הפורום. לפעמים אין קיצורי דרך. פתגם סיני עתיק אומר: "הדרך הארוכה ביותר היא הקצרה ביותר"

למעלה