מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המשקלים?

dimano

New member
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המשקלים?

כמה יש? מה הטווח בקילוגרמים? ומי האלוף בכל אחד מהמשקלים?

Alon316

New member
הנה הסבר

בUFC ישנה חלוקה לחמישה משקלים שונים, לכל דיביזייה של משקל ישנה חגורת אליפות משל עצמה. 1. משקל קל (Lightweight) - בין 66-70 קילוגרם 2. משקל קל-בינוני (Welterweigt) – בין 71-77 קילוגרם 3. משקל בינוני (Middleweight) – בין 77.5- 83 קילוגרם 4. משקל קל-כבד (Light Heavyweight) – בין 84- 93 ק"ג 5. משקל כבד (Heavyweight) – בין 93.5 – 120 קילוגרם אם יש עוד שאלות, תוכל גם לבדוק את סקשן המאמרים קודם, אולי יש שם תשובות

מוסיף את האלופים

משקל קל- נכון לעכשיו שון שרק עודנו האלוף, אך מכיוון שיש לו בעיות משפטיות יוכתר בקרוב אלוף זמני לאחר קרב בין BJ פן לג'ו סטיבנסון. וולטרווייט- מאט סרה. משקל בינוני- אנדרסון סילבה. משקל כבד-קל- קווינטון ג'קסון. משקל כבד- כרגע אין אלוף מכיוון שרנדי קוטור עזב את UFC.

בלי שום צל של ספק הלייט הביווייט

עם כל הכשרונות שהגיעו וממשיכים להגיע מפרייד (סוקודג'ו שחתם לא מזמן), יש כ"כ הרבה מאצ'אפים מעניינים. אפילו שרדוג נתנו את כל 10 המקומות הראשונים למחלקה של UFC.

talhorm

New member
הכי מעניינת

הLHW. כ"כ הרבה שמות גדולים... סופרסטארים מפרייד, מצ'אפים חלומיים, הפתעות לא צפויות. הכי כישרונית לדעתי היא הWW יש שם הרבה חבר'ה שמאוד מרשימים אותי.. בראשם GSP המדהים, קושצ'ק, ג'ון פיטש, סנצא'ז, קארו, מאט סרה ומאט יוז כמובן..., ג'ייק שילדס שהוא לא בUFC וזה חבל... כי לדעתי ELITE XC לא יכולים להעמיד לו תחרות ראויה. אבל מהLW יוצאים כל הMOTY'S... עם חבר'ה כמו טייסון גריפין, קליי גווידה, רוג'ר הוארטה, פרנקי אדגר... שאפילו לא נמצאים בטופ10 בעולם. שלא לדבר על קני פלוריין, סטיבנסון, שרק, פרנקה, וב'יג'יי פן!!@$%!!

Brockster

New member
בקשר למצב עם רנדי

לא נכון להגיד שכרגע אין אלוף HW משום שרנדי בהחלט עדיין מחזיק בתואר וגם מוצג כאלוף הארגון במשקל המדובר באתר הרשמי של ה-UFC. יתרה מכך, יש בימים אלו מגעים בין דיינה ווייט לבין רנדי בנסיון אחרון להגיע להסכם לפחות לגבי הקרב האחרון בחוזה של רנדי, שבמידה והולך להיות מקובל על 2 הצדדים (כפי שצריך להיות ע"פ הכתוב בחוזה), יהיה קרב בין רנדי לבין נוגיירה. בכל מקרה, לארגון יש אלוף, וכנראה אלוף שיצא קצת לא הגון בהצהרות שלו לתקשורת. יש לציין שלמרות זאת, אני אוהד ענק של רנדי (איך אפשר שלא), והייתי יותר משמח אם כל המצב המכוער הזה היה נפתר בדרכי שלום ולפחות עם כיבוד סיום החוזה שלו בארגון.

למעלה