מישהו מוכן בבקשה להסביר לי...

בוזיקית

New member
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי...

בשבועות האחרונים החמצתי מלא פרקים ויש משהו שמטריד אותי במיוחד ושלא הצלחתי להבין למרות שקראתי פה וגם את התקצירים היומיים, אז מי מוכן לפתור לי את הסוגייה / התעלומה?? בין הפותרים יוגרל סופשבוע עם הצוואר של דיאן... אז ככה: מה הסיפור עם הזרע של ויקטור??? מה שהבנתי זה שהוא נעלם מהמקפיא של דיאן (עד פה אני יודעת) אבל איך היא מצאה אותו בחזרה? כבר הראו שאשלי גנבה את זה? ואם אשלי גנבה את זה אז איך זה חזר לידיים של דיאן? כי לפי מה שקראתי דיאן החזירה את זה למעבדה שממנה לקחה את זה ועכשיו זה שוב אצלה - אז אם זה נכון איך זה שאשלי נכנסה להריון מהזרע שהיה שם??? בקיצור הלכתי לאיבוד ואודה מאוד למי שיחזיר אותי לתלם... תודה מראש

הצופה הממוצע

שלא יודע ספויילרים הלך לאיבוד בדיוק כמוך! אנחנו הישראלים, עם הדיליי של הארבע שנים, פיתחנו לנו מנהג מגונה - חייבים לדעת מה קורה, מה קרה ומה יקרה 24/7. פרינססות, הכל חייבים לדעת? מה עם קצת מסתוריות? יותר מתח - יותר עניין, הלא כך

בוזיקית

New member
אבל זה היה כבר השבוע!!!

לפחות תסבירו לי איפה זה עומד עכשיו! לא ביקשתי לדעת מה קורה הלאה! ביקשתי רק לדעת היכן הסיפור הזה כרגע, כי קראתי במדריכים השבועיים שפתאום זה אצל דיאן ולא הבנתי איך היא השיגה את זה אם גנבו לה את זה. זה הכל.

Dawn12

New member
עלילת הזרעונים - נכון לעכשיו: (S)

דיאן גנבה את הזרעונים ממעבדות רוברטסון
אשלי גנבה את הזרעונים מהדירה של דיאן (כנראה השאירה תחליף)
ניקי גנבה זרעונים מהדירה של דיאן
ניקי השאירה את הזרעונים במעבדה אחרת
אשלי נכנסה להיריון בעזרת הזרעונים בשיקגו (לא ראינו את זה)
ג'ק השאיר זרעונים במעבדות רוברטסון (לאחר שעבר בדיקת סרטן אשכים)
דיאן שכרה מישהו שמצא את הזרעונים במעבדה האחרת
דיאן החליטה להתעבר מהזרעונים (תחת המחשבה שהם של ויקטור) והמירוץ לזרעונים נמשך! בפרקים הבאים: מריסה מקדימה את דיאן במרפאת הפוריות ונכנסת להיריון!

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמריסה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בהלם
אני בשוק
אני ה מ ו מ ה

Dawn12

New member
צחוקים איתך ../images/Emo6.gif

מריסה לא תהיה מעורבת בסיפור. זה סתם נכתב כדי להכניס קצת פלפל לעלילה המפותלת הזאת.

b o t t e n

New member
חבל...../images/Emo10.gif

באמת חסרים תככים בג'נואה סיטי. שקט שם בזמן האחרון... אולי זו הגדר

למעלה