מישהו מוכן לאסביר לי

פרוזק

New member
מישהו מוכן לאסביר לי

כל הבלאגן מסביב הסיפור עם הוירוס האישפוז של חברה שלי המשפחה שלי שאני עוד לא סגורה עם הם עושים לי טוב או מזיקים לי כל הסיפור עם הפסיכולוגית הכל ביחד כל כך הרבה בלאגן איך אני אמורה לדעת מה אני מרגישה איך אני אמורה לארגיש משהו? איך אפשר לארגיש בצורה כזאת? מה אני בעצם אמורה לארגיש?

פרוזק היקרה

האם יש מקום שקט ובטוח שאת יכולה לברוח אליו ולו רק לזמן מה? נגיד לאיזה שעה קלה? אם כן עשי זאת ובאותה הזדמנות קחי כלי כתיבה ופשוט כתבי על הנייר את כל מה שיש לך על הנשמה. הכתיבה עצמה, לא רק שהיא משחררת, היא גם עוזרת לך להבין את כל מה שעכשיו נראה לך לוטה בערפל: מה להרגיש, איך להרגיש ובכלל. דרך נוספת היא (ואפשר לעשות אותה גם במקביל) היא פשוט לעשות הרפיה: לעצום עיניים, לנשום עמוק כמה נשימות איטיות וארוכות. אין לך מושג כמה שזה עוזר, ואת זה אני אומרת מנסיון. את שתי ההצעות האלה אני נותנת לך כאמור מהנסיון האישי שלי, אני מקווה שזה יעזור גם לך אני מקווה שבכל אופן, תרגישי יותר טוב. באהבה נטע

agness_666

New member
היי פרוזק

כשאני רוצה קצת שקט מהבלאגן של החיים אני הולכת לים, ומסתכלת על הגלים, זה כמעט מהפנט, ומנקה את הראש מכל המחשבות הטורדניות. אז אם יש לך אפשרות ואת אוהבת ים, הים היום אמור להיות יפהפה וסוער... גלים של 2 מטר גובה... (אל תכנסי למים!!!!!!!!!!! אפילו חברים שלי שגולשים לא מתכוונים להכנס!). מקוה שתחזרי עם חיוך על השפתיים. באהבה אגנס. נ.ב. טוב די, אני אחזור לדבג את התוכנית.....

למעלה