מישהו מוכן להגיד לי איך קוראים לשיר?

מישהו מוכן להגיד לי איך קוראים לשיר?

הוא לא יוצא לי מהראש, גם הקטע עם האיש המדהים הזה שמעלה לי חיוך כל פעם שאני רואה את הוידאו

F a d i

New member
שם השיר כתוב שם

Epistrofes Katastrofes של טרזיס וזה נראה כמו קטע מתוך חתונה-ואני רוצה כזה זייבקיקו בליל החתונה שלי (רק נראה מי מכם יוכל לרקוד כשאחליט לעשות ת'צעד הזה
) תודה על הקטע היפה הזה

נקודה חשובה לי אליכם...

מי שלעולם לא רקד זייבקיקו לא מבין את ההרגשה הנפלאה הזו שלרקוד במעגל ושכולם מוחאים לך כפיים, שאנשים רואים את זה מבחוץ הם לא בדיוק מבינים אבל זה הרגשה עילאית מה גם שמלווה לזה אלכוהול פרחים ושאר דברים... ממליץ לכם לרקוד ולהתחבר למוזיקה ולמשמעות הריקוד כי זה אחד הרגעים שמסבים לי נחת... בריקוד למעשה אתה מבטא את הכאב עם ידיך שפרוסות קדימה חצי פתוחות כמו נשר ודופק ברצפה כדי שתיפתח ותבלע אותך ועוד מספר מוטיבים... פאדי אצלי בחתונה בדוק יהיה כזה ריקוד ואני יודע מי ירקוד אותו.

F a d i

New member
החזרת אותי שנתיים אחורה

אז הייתי בקרקירה (קרופו) שכרו בשבילנו אולם,והדיג'י ניגן זייבקיקו,זה היה ה"יום הולדת" של "נוטיס ספאקינאקיס" החלטתי לקחת אותו,התחלתי בריקוד,ולאט לאט התחילו להתאסף סביבי אנשים,שמספרם הגיע אולי ל-30 איש שכרעו ברך והתחילו למחוא כפיים,ובאולם קטן וסגור זה עושה אפקט מדהים ביותר עד היום יש עדיין כאלה שמזכירים לי ואומרים שזה השיר שלי (אגב השנה זה היה הזייבקיקו של אבדוקיאס של לואיזוס שניגנו בשבילי בכל הזדמנות
) (התמונה,אגב,מלפני שנתיים)

למעלה