מישהו מוכן להסביר את הפלוֹפּ הזה?

רֶשֶף

New member
מישהו מוכן להסביר את הפלוֹפּ הזה?

בשולי הפורום מתפרסם מגן מרפק של Azonic במכירה קבוצתית עם תג מחיר של 179 שקל. אני לוחץ עליו ומגיע לדף המבשר לי, שהמגן נמכר במכירה קבוצתית במחיר 208 שקל. כאשר אני מבקש פרטים נוספים נמסר לי ש"מחיר השוק" של המוצר הוא 220 שקל. למה לכתוב "מחיר שוק 220" (על איזה שוק מדובר?), כאשר עד היום לא פגשתי חנות אחת שהעזה לבקש עבור המגן הזה יותר מ-200 שקל? למה לפתות עם 179 כשהמחיר הוא למעשה 208? האם המושג "אמת בפרסום" לא תופס כשזה נוגע לאינטרנט? האם לנצח יאחזו תחמנים בקרנות ה-ט.ל.ח? עד מתי רשעים יעלוזו? אוֹי.

poloew

New member
צודק 100% - גם אני שמתי לב

לתופעה הזו, לפני כמה ימים פורסם כאן משהו ב 57.00 ש"ח שפיתה אותי להקליק הלאה וכאשר הגעתי ליעד, המחיר כבר היה 88.00 ש"ח נדמה לי. בדקתי איפה בדרך נדבקו עוד שקלים להצעה ובמקרה ההוא הסתבר שחלק מהתוספת כלל דמי משלוח. זה הספיק לי. נראה לי שאם הייתי ממשיך היה נוסף גם מע"מ או משהו...

תגובתנו הרשמית

ראשית, ההבדל בין המחירים נבע מתוספת דמי המשלוח, הנושא טופל כך שהמחירים יכללו את דמי המשלוח בהתאם לחוק סימון המחירים לשנת 2004, ומעתה, כל המחירים יהיו זהים ויכללו בתוכם את העלויות הנלוות על מחיר המוצר. שנית, מחיר המחירון הוא באחריות הספק, ולא נקבע על ידי חברת תפוז אנשים בע"מ, פנינו לספק על מנת לוודא כי מדובר במחיר נכון ואף העברנו לידיעתו את הנושא.

רֶשֶף

New member
הנהלת פורומים יקרה

סליחה על הדידקטיות, אבל אם מדובר על "מחיר מחירון" אנא ציינו "מחיר מחירון" ולא "מחיר שוק". המושג "מחיר שוק" אינו מוגדר חד-משמעית ומושפע מכוחות של ביקוש והיצע ועל כן שימוש בו כאילו הוא "המחיר המומלץ לצרכן" עשוי להיחשב כ"פרסום מטעה". תודה על ההיענות. ~ אמור לי מה מחיר השוק של קילו עגבניות ואומר לך באיזה שוק אתה נמצא ~

ranshe

New member
אם כבר ט.ל.ח...

מה הראשי תיבות של זה לעז..ל? תודה.

ronenfox

New member
ט.ל.ח

טעות לעולם חוזרת זה מה שהבנקים תמיד רושמים בתחתית הדף חשבון, לא ?

דרך אגב, ט.ל.ח

זה "טעות לעולם חוזר" ולא "חוזרת", כפי שהסביר לי איזה מלומד אחד לפני כמה שבועות.

צחי נ

New member
עבודה בעניים

שים לב לאופנים הבאות שמצאתי במכירות של אתר אולסייל במחיר פתיחה הצנוע של 3167 ש"ח !!!!!! בחצי מחיר בכל חנות שמכבדת את עצמה ניתן למצוא אופנים עם מפרט טוב יותר בחצי מחיר ומזה מעצורים עם "מאפננן כוח"

צחי נ

New member
ועוד כמה דוגמאות

מעצבן

למעלה