מישהו מוכן להסביר לי את עניין הותק...

shilgit

New member
מישהו מוכן להסביר לי את עניין הותק...

יש לי כבר 6 שנים ביטוח בריאות למחלות קשות וסיעודיות (כך נדמה לי), משלם כ-100 ש"ח בחודש. נאמר לי שאם אני מבטל אני מאבד את הותק - מה נותן לי הותק? דבר שני ויותר חשוב: אנו זוג+תינוקת. איזה ביטוח בריאות מומלץ לנו? בברכה,

דן סלס

New member
וותק?

בביטוח מחלות קשות אין ותק למעט 3 חודשי אשכרשה שאין כיסוי עם תחילת הביטוח בביטוח סעודי יש משמעות לוותק אבל לא תאבדו כי שאר לך חלק ממנו - זה נקרא ערך סילוק שים לב - אם יש שינוי במצב בריאות לא כדאי להחליף מה צריך - כל אדם בישראל בביטוח בריאות: ניתוחים פרטיים תרופות שלא בסל השתלות וטיפולים מיוחדים בחו"ל נשמע שאין לך אף אחד מכיסויים אלו פתרונות לדוגמא: אחריות מורחבת של כלל, הראל שר"פ פרידפרד פלטיניום, קו כסף עולמי של הפניקס, ביטוח ניתוח עולמי של מגדל, בריאות מושלמת טוף של מנורה ועוד...

ביטוח בריאות וסיעוד

ביטוח סיעודי מתייקר עם השנים בגלל עלייה בתוחלת החיים! ביטוח הסיעוד כיום יקר מאותו ביטוח באותה חברת ביטוח שנעשה לפני 10 שנים בכ- 40%! וזאת בגלל העלייה בתוחלת החיים.... ישנם אף חברות ביטוח בחו"ל , שחדלו לשווק ביטוחים סיעודיים כיוון שאומנם תוחלת החיים שלנו גדלה אך לא איכות חיינו, כלומר בסופו של דבר : עלייה בתוחלת החיים תגרור עלייה בכמות החולים הסיעודיים!!! ביטוח הבריאות למחלות קשות מתייקר ככול שאתה רוכש את הפוליסה בגיל מבוגר יותר ...שכן הסיכון שלך להיות חולה במחלה קשה- גדל!

למעלה