מישהו מוכן להסביר לי למה

ELIKO1897

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה

עושים כמה גירסאות לסרטים הכוונה כמו גירסאת במאי גירסא מיוחדת או לא יודע מה עוד יש גירסא בלתי מצונזת וזה אני מבין אבל אני רואה שיש סרטים שיש להם כמה סופים למה זה טוב? ולמה עושים את זה?

chaos567

New member
ממממ בוא נראה..

גירסת במאי - שינויים קלים בעלילה, בעיקר סוף שונה, סצנות שהורדו וכיוצא בזה.. המטרה היא להראות כיוון אחר לסרט, שנלקח בחשבון לפני יציאתו והיה מספיק טוב בשביל לפרסם גם אותו בשלב יותר מאוחר גירסא בלתי מצונזרת - בשביל שנהנה:) יש הרבה מקומות כמו בארץ שלא מסכימים להקרין סרטים עם סצנות קשות ולכן את הגרסא הבלתי מצונזרת עלינו להשיג ולראות בעצמנו כמה סופים - במקרה של "משחקים נסתרים" המטרה היא קידום מכירות, אך לדוגאמ לסרט "הנשכחים" ניתן למצוא באינטרנט סוף נוסף, טיפשי משו, שנשלל ולא נבחר לשמש כסוף לסרט, אך נותנים לך את האפשרות לראות את זה כי זה מעניין, איזה עוד סוף יכול היה להיות לסרט, על מה עוד חשבו. אותו עיקרון של גרסת הבמאי, אלא שכאן לא מוציאים גרסא נוספת לסרט, ומסתפקים בהוספת הסצנה והעלתה לרשת גרסאות חידוש - להרוויח עוד כסף, לעיתים להרוס לנו ולעיתים לשפר לנו :) גרסאות בשפה אחרת, גרסא אמריקאית לרוב - כי הם חייבים להעתיק כל דבר טוב, ושוב - לעיתים להרוס לעיתים לשפר זהו נראה לי.. כתבתי הרבה.. העיקר לא ללמוד למבחן בכימיה :(

למעלה