מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין

Cartman

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין

פורום זה לפורום הזה ? ולמה כולם פה שומעים סיסטם? אתם דורשים מכות! תפסיקו להיות בני 3!

אמא שך!!!

סיסטם הם כאלה שולטיםםםם!!!! מה כבר אתה שומע?????

Cartman

New member
סיסטם הם בסדר

אבל ממש לא מה שעשו מהם. כמה מתלהבים עם זקן שיודעים לנגן רק שני אקורדים וכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר. ואני שומע נושאי המגבעת! כולם ללכת להוריד נושאי המגבעת! זאת להקה טובה.

Bishnet

New member
טוף נו, בזה אתה צודק...

רוב השירים שלהם נשמעים אותו דבר...
מי אלה בכלל נושאי המגבעת? לא שמעתי עליהם... הם חבורת מאוננים מקרית מוצקין או משו?

Cartman

New member
נושאי המגבעת רולז!

שירים מומלצים-אני טקסט פוליטי, הבא בתור הוא סוס, ביקור בהר, נושאי המגבעת (נודע גם בשם 'האדמה מקולקלת') והשיר המשעשע 'יש לי חברה'.

מה אכפת לך ? ? ?

כמה אקורדים הם מנגנים??? וזה שאתה אומר שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר זה סתם בגלל שאתה מכיר רק שלושה מהם בערך!!!!!!! סיסטם רולז!

אמ'שך יא מניאק../images/Emo70.gif

בוא יא זבל, למי אתה קורא בן 3 יא חרא, אתה דורש מכות, בוא נראה אותך פה יא פחדן, מועלם פה יפתח אותך תזהר ממני, אתה לא מכיר אותי, אני, אני כמו פופקורן, אתה מחמם ומחמם ומתי שהוא הוא יתפוצץ...
מי אתה בכלל?! מי כל החדשים האלה... שיעופו לנו מהפורום!!! זה הפורום שאנחנו השתלטנו עליו, לא הם, אל תתנו לחדשים לקחת - תנו להם בתחת!!!
(
) כן כן .:מועלם:. חזר! והוא יגרש אותם עם יד חזקה וזרוע נטוע באדמה .:מועלם:. יראה להם מאיפה לוי משתין... .:מועלם:. יזרוק אותם לפורום של השכן... תבחרו ב.:מועלם:.-לעתיד ילדינו
נ.ב #*#*# מי מהחדשים מרעננה ומי מהרצליה
נ.ב2 +-+-+ קונים לי תוכי אמיתי
ואני לא יודע איך אני יקרא לו... אז תנו לי הצעות תודה והתראות... שלי .:מועלם:. סוף בעעע...
תברחו
גרררררררררר...... סססססססס.... ואני לא חציל!!! (ולא עגבניית שרי אדומה...)

Bishnet

New member
חחחחחחחחחח

מועלם יא חתיכם הומו מזדיין בתחת...
אתה אפילו לא עארס... אתה סתם חננה כזה...

יא חרא! אתה לא רואה שאני עובד עליו!

יא מוצץ זרדים, יא מלקק בהונות, יא דופק פרות, יא אוכל תולעים של ג'ירפות, מה אתה מקלל...

Bishnet

New member
../images/Emo10.gif

רק בגלל שאני עיוור, חרש, תתרן, ומשותק כללית, זה לא אומר שצריך לצחוק עלי...
כאילו שאתה לא מוצץ זרדים!!!!!!

../images/Emo23.gif.:מועלם:.../images/Emo23.gif

אמממממממ.......יאאאא אני מפחדתתתתתתתתת!!!! פופקורן!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מועלם תקשיב קצת לשב"ק ס' ואז תבין הכל! מזל"ט על התוכי (מזל"ט זה לא מטוס זעיר ללא טייס, מזל"ט זה מ-ז-ל ט-ו-ב)!!!!!!! ואתה באמת לא חציל או עגבניית שרי אדומה.....אתה עגבניית שרי סגולה! כבר דיברנו על זה!!

RoyalWizard

New member
מועלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היתה טעות שלו לרדת על סיסטם אבל אל תעליב ויסמן אחר!!!! אפילו אם הוא קצת אידיוט

Cartman

New member
אני לא אדיוט!

אני ויסמן האמיתי! אפילו יש לי דודים שגרים בשילו! וסיסטם הם הומואים! הומואים! ורק מתלהבים שחושבים שאם הם שמים שחור בעיניים וגוזרים את החולצות השחורות שלהם ככה שיראו להם את החזיה אז הם פריקים, אז רק אלה שומעים סיסטם, כי הם עאלק פריקים!

יא ויסמן מקולקל!

שילה כותבים הם ה' בסוף טמבל!
אני לא פריקית ואני לא רוצה להיות פריקית! סתום כבר את הפה! אל תשמע סיסטם! מצידי תקנה דיסקים שלהם רק כדי לשרוף אותם! אני אשמע מה שבא לי ! ! ! וזה כל כך ברור שאתה הומו מודחק! יא הומו מודחק!
לך תאכל חצץ!

Cartman

New member
הם ה'?

אבל ה' זה כמו יהוה אז זה אסור! דרך אגב, אם עדן יותר כוסית ממירי בוהדנה, אז בטח כולם בפורום הזה מביאים עליה ביד כמו חמורים. נכון? נכון??

RoyalWizard

New member
חשבתי שאנו הויסמנים צריכים...

לעמוד אחד ליד השני אני קורא אותך לקרב ויסמן!!!

למעלה