מישהו מוכן להסביר לי מה זה בחירת העורך?

lorany

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בחירת העורך?../images/Emo88.gif

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

wranger

New member
קודם כל, ובכן, כותבים אותה.

ה"עורך" (שזה בצלאל ועוד אנשים, אם הבנתי נכון) קוראים המון רשומות מדי יום, ויש סיכוי שהם יתקלו ברשומה שלך במקרה, כך שזה יכול להספיק. אם את רוצה לוודא שהם יראו אותה, את יכולה להמליץ עליה בשרשור ההמלצות היומי (ר' תמונה מצ"ב), או לשלוח מסר עם קישור לבצלאל, זה הכחול ההוא שמסתובב פה מדי פעם. כמובן, קחי בחשבון שאת לא היחידה שרוצה שימליצו עליה, ולכן ה"עורך" לא בהכרח יבחר את הרשומה שלך. אם היא לא נבחרה, את יכולה לעשות אחד משני דברים: 1. לפתח תיאוריות קונספירציה על אפליות בפורום (כמו שחלק עושים מדי פעם). 2. להמשיך לכתוב, להמשיך להמליץ על עצמך, בסוף זה יצליח לך. כתיבה נעימה, - נחמן הפיראט
.

תודה על המענה

ברור לי שהם לא יתקלו ברשומות שלי, אני הרי כותבת יותר משנה בבלוג שלי.. ולכן באה שאלתי זו. תודה על התשובות . אנסה .. אולי כן יש סיכוי קלוש ש..

דנטל

New member
אז מזל שיש פה שרשור המלצות יומי

שמחייב אותם להתקל ברשומות שהגולשים מעלים לפה בשאיפה לקבל את המלצת העורך.

wranger

New member
זה לא "רק" כדי שהעורך יראה

זה גם בשביל שגולשים אחרים יקראו. לא? אני לפעמים משרשר לשם דברים שאני לא באמת מצפה שייבחרו למומלצים, אלא רק רוצה להגדיל את החשיפה. חוצמזה, כשמשעמם לי (ולעזאזל, לאחרונה מאוד משעמם לי), אז זה מקור נאה לרשומות מעניינות שיכולות להעביר לי כמה דקות. בקיצור, מהתגובה הזו שלך אפשר להבין שהשרשור הזה הוא רק עבור בצלאל, ולדעתי זה לא ככה.

דנטל

New member
בשבילי זה לגמרי לא "רק"

היו פעמים שהעלתי לפה המלצות ודנתי עם עצמי אם לשלוח מסר לבצלאל בו אני מבקשת בפירוש לא להופיע בשער, כי פרסמתי פה בשביל הגולשים ולשער היו לי תכנונים על משהו אחר. עד היום לא שלחתי מסרים והוא כאילו ידע לבד... או שאולי אני בעצמי ידעתי מה הן נטיות העריכה בתפוז ולכן החלטתי לא להלאותו במסרים. השרשור פה, לצערי, עוסק נטו בבחירת העורך (ולא הובעה פה שום "פזילה" לכיוון הגולשים) ואני עניתי בהתאם ובעוקצניות, אגב, עם ניסוח שנבחר בקפידה כדי לא לפגוע ו/או להעליב, במטרה לתמרץ את הגולשת להעלות המלצות.

דנטל

New member
ואז זה גם לא מופיע בעדכונים האחרונים, לדעתי

זה לא מה שאני רוצה. הבלוג בניק "דנטל" במילא לא מופיע בעדכונים האחרונים, אבל אותו אני גם לא מפרסמת בשרשור ההמלצות. מה שהמלצתי היה בניק "דיטי" ובניק "Dantel" ואותם כן רציתי בעדכונים האחרונים, אז לא סימנתי את ה-וי. שאלה לבצלאל - אם אני מסמנת את ה-וי (בלי קשר עכשיו לעדכונים האחרונים) ואני מעלה פה המלצה, אתה שם לב ל-וי? או שזה בכלל לא קרה לך עד עכשיו בשביל שתדע אם אתה שם לב לזה או לא
?

Bezalel P

New member
אנחנו בודקים את אישור הפרסום

לרשומות שאנחנו מוצאים בעצמנו. כאשר בלוגר ממליץ על הרשומה שלו באופן אקטיבי ההנחה היא שהוא רוצה לקדם אותה. עד היום לא נתקלתי במצב של רשומה שהומלצה למרות שסומנה לא לקידום; אני מניח שאם זה יקרה אני אשלח מסר לבלוגר כדי לברר מה בדיוק קרה שם.

למעלה