מישהו מוכן להסביר לי מה זה הפורום

Tiger 2

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה הפורום

הזה? פורום לרגשות ושירים?

deep ocean

New member
ציפור דרור מסרה שאם תקרא את הודעת

מנהל הפורום, תקבל תשובה לשאלתך....

חוכמית

New member
רציתי שתדעי....

שאני אוהבת את כל מה שאני קוראת. שאני חושבת שאת מדהימה וחיה את ה"חיים" כמו שרק אפשר...כשיודעים את האמת... שאני חושבת שאת מדהימה, נהדרת, יפיפיה, חכמה, רגישה ועוד הרבה דברים שעכשיו לא מגיעים למוחי האפוף. שאני מחכה כבר כמה ימים טובים כדי לתפוס אותך און ליין, כדי להגיד לך את זה ו...ש... כן, לפני 1375 הודעות שלחת לי מחמאה שאני מאוד מאוד אוהבת. ולהגיד גם תודה על הרוח הימית מכיוון האוקיאנוס שתמיד מביאה איתה משב מרענן גם אם הוא בלילה מאוחר... ושאני קוראת את כל הודעותיך... וש...הפנטזיה...אמממממ.....אמממממ....ממממממממממ....... באהבה

deep ocean

New member
ואוו חוכמית היממת אותי עכשיו

ואני אחזור על המחמאה שלי: את יפיפיה! רציתי לכתוב כוסית, אבל כוסית זאת מילה שמבזה את האישה אז איך אני אקרא לך? חתיכה? פצצה? שווה? כל המילים האלו דפוקות אוקיי מצאתי יפיפיה עם גוף נפלא :))))) אוהבת אותך מיכלי

דרדרית

New member
היי דיפ דיפ ../images/Emo45.gif

שמחתי לראותך גם כאן טרם הגבתי לדברייך אבל קוראת ה כ ל דרדרית

deep ocean

New member
אה והפרצוף שלי הוא כזה ../images/Emo9.gif

מחוכמית ומדרדרית! המון אהבה לשתיכן הולכת לנוח עכשיו ב- 18:00 צריך לבוא אלי מישהו.....................הוא אמור להפתיע אותי כאשר אני ישנה. המממממממ.

חוכמית

New member
מיכלי- הסמקתי ../images/Emo13.gif (באדום וורוד..)

תודה...
אוהבת.

deep ocean

New member
חהחהחהחה, כתבתי לך הודעה

והיא נמחקה...איזה מגניב לי!!! חהחהחחהחהחה פעם התבאסתי מזה, עכשיו כבר לא! :))))))) אז חוכמית יקרה אוהבת אותך שולחת לך מלא חיבוקים וכל מה שאמרת עלי-חוזר אליך חזרה בכפול וכמו שהילדים הקטנים אומרים:" הכל חוזר אליך" (בדרך כלל אומרים את זה בהקשר שלילי, אבל את מתעסקת איתי בקטנות?!) אז יקרה לי המון אהבה ורק אושר מיכלי

גם, אבל לא רק. זה פורום לכל מה

שקשור ל"דרך הלוחמים", כפי שמפורט בהודעת המנהל (קראת???). ודרך אגב, Tiger2... ברוך הבא!!! שלך בן

למעלה