מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש...

תמרי35

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש...

בשדות החוקים שם המלאכים ?? אני מתה על השיר זה-אבל בחיי - הוא מוזר לאללה.. הסברים יתקבלו בברכה!!

איף

New member
בשדות הרחוקים שם המלאכים

האם ה-ר' נשמטה בטעות או שחשבת שהמילה היא "חוקים"? בכל אופן, בשתי הצורות, אני לא מצליחה לחשוב על רעיון למה הכוונה.

Growler

New member
באמת חבל שהשאלה שלך לא בשרשור של "רעיון שעלה"

בדיוק דנו על האם זה בסדר לשאול את מאיר למה הוא מתכוון בשירים שלו. באמת שיר קצת שונה, אני בטוח שאילו היינו לצידו ברגע שכתב את השיר, היינו מבינים אותו הרבה יותר. אבל אני אנסה להסביר את מה שאני הבנתי ממנו... תאחלו לי בהצלחה
אז ככה, אניי הבנתי שהוא מדבר על מקום שמאוד עצוב לגור בו, הוא מתאר לי אווירה כמו זאת של "גשם". השיכור רוצה לברוח מהרחוב הזה, האנשים לא ישנים, הבתים ישנים, מבחינתו שהים יבוא וישטוף את הכל (אמרתי לכם שזה כמו "גשם"
) סילביה כל הזמן מדברת עם עצמה, וכשמסתכלים עליה, היא לא יודעת מה לומר, היא רק צוחקת או בוכה
הרקדן ברחוב הוא לא ממש מוצלח, וכשמנסה לשיר, אין מי שיקשיב קיצר, נשמע לי כמו רחוב ממש דיכאוני... אז איפה השמחה? איפה הילדים? איפה האנשים הצוחקים שנהנים מהחיים? איפה המלאכים? לא פה. לא בבתים הישנים האלו. אלא שם, בשדות הרחוקים.
בקשר לבית האחרון, אני עדיין לא סגור עליו... מה שבטוח, הוא מרגיש מבולבל. הוא רואה את סוף העולם, אש נופלת מהשמש אבל משום מה לא מגיע לשם. והוא כבר לא בטוח אם מה שאומד מולו זהו תן (חית פרא שלא כדאי להיתכל בה) או סתם כלב (חיה תמימה וחמודה שלא מהווה כלל סכנה) ורק גדי להוסיף לתחושת הבלבול הזאת אני חייב לומר שזהו אחד השירים העצובים שאני מכיר ואחד האהובים עלי ביותר
סלחו לי על החפירה, אבל ככה זה כשמבקשים הסבר על שירים, לא?

ms pizza

New member
שבוע טוב!!תשמע,אני חייבת לומר לך

שהסברת לי את השיר העלום הזה- לגמרי...אני מתה על השיר הזה - תמיד ידעתי שהשיר דכאוני לאללה אבל לא בדיוק הבנתי, א'קיצר (
) אחל'ה חפירה!!! נחכה לביאור הבית האחרון...

איף

New member
וואו, אהבתי את הפירוש

זה נשמע כל כך מדויק וברור עכשיו שאם לא הייתי יודעת שמאיר הוא זה שכתב את השיר הזה הייתי חושבת שאתה כתבת אותו. עכשיו הוא נשמע לגמרי אחרת!

למעלה