מישהו מוכן להסביר לי

מישהו מוכן להסביר לי

מה הקטע הזה של גרעין מכוער? כאילו, זה ממש מוזיל מהרעיון של גרעין, אתם בכלל יודעים מה זה גרעין שאתם קוראים לעצמכם ככה? אני חושב שזה ממש לא הגיוני, ומה יהיה אחר כך עם הרכבת הגרעינים? מה, תשארו ככה?

שקד גבע

New member
זואת סתם בדיחה

אין מה לייחס לה כזואת חשיבות הרלוונטיות של זה להרכבה של הגרעין לא קיימת

MaYa505

New member
שקודייייייייייייי

מה קורה?? אני עושה לך פעולה בשבת

jenny sos

New member
עזוב אותך ..

בכל שכבה יש לפחות גרעין פיקטיבי אחד, זה כיף, וזה לא מזיק. גם לנו שנה שעברה ובעצם כבר מכיתה י' היה גרעין פיקטיבי משלנו (אוחח גרעין חיבוק
) שנורא השתעשענו במחשבה על באמת להיות ביחד בגרעין ואפילו תכננו להלחם על זה בהרכבה, אבל סך הכל כשמגיעים להרכבה לא על זה מסתכלים אלא על דברים אחרים, כל ההרכבה זה תהליך ארוך ומיגע לפעמים. אז בכיף שיהיה לגרעינים בפיקטיביים האלו, ותהנו כל עוד אתם יכולים P-:

צופלח

New member
מכיתה ח' בערך

שהם וגילה מתכננים להיות ביחד בגרעין וכבר בקורס מד"צים אני וברנדי אמרנו שנהיה ביחד בגרעין ובסמינר הרכבה נבנה גרעין בהקיץ שמכיל בתוכו את הקבוצה משהם ואת הקבוצה מגילה וכמובן גם אותי ואת ברנדי :] גרעין מכוער אולי יש לכם סיכוי
למרות שעם שם כזה אני לא יודעת כמה אנשים באמת ירצו שיהיה גרעין כזה =/

jenny sos

New member
איזו הצלחה../images/Emo13.gifאבל אנחנו עדיין יותר מגניבים ../images/Emo8.gif

זה אפילו לא גורם ללהיות יותר טובים

1) ברור שעדיף להיות מכוער מאשר כוסון... 2) גרעין בבית באמת יותר טובים!

צופלח

New member
שקר

1) זה ברור שעדיף להיות כוסון מאשר להיות מכוער.. וכמה שיותר דומה לצופלח יותר טוב :] 2) אתה לא יכול להגיד שבבית יותר טובים כי אתה לא מכיר את השאר..

זה ממש דבילי להגיד את זה...

כי (בתאוריה) זה כמו להגיד אחרי שראית את אלוהים שיש יותר ממנו... ואחרי שאתה רואה את בבית אתה מבין את הגדולה שבאליטה הזאת... ושאין יותר מזה... ומספיק לשמוע רק את השם בהקיץ כדי להבין שאפילו בהקיץ לא תוכלו להיות יותר טובים מבבית.. (איזה מתוחכם אני!@)

jenny sos

New member
../images/Emo12.gif

בחור.. אני אוהבת את צורת החשיבה שלך
ויםוש.. חשבתי שאת דווקא לא בקטע של כוסונים!! מה נסגר איתך ועם ההפכפכות שלך? ובהקיץ לעולם הרי לא יהיו מגניבים כמו בבית... אפילו שאני אוהבת אתכם נורא

צופלח

New member
לא משנה אוהבת או לא אוהבת

גרעין עם כוסונים זה גרעין יותר טוב (מי נראה לך יצליח לגייס את הפרחה מכיתה ו', הערכי יותר או הכוסון יותר?) צוקי, אני לא מתה על צורת השיבה שלך.. אני מאוד אוהבת את גרעין בבית (הם שטו איתנו על הרפסודה המעורבת) אבל בהקיץ יותר כוסון :] חחח ואני גם ממש בעד שנפסיק את המלחמה הזאת.. בסוף אני אהיה קומונרית שלך..

baglemaster

New member
אני אפסוק:

בבית יותר טובים. מצטער ים... בדיוק היום דיברנו על זה, והחלטנו שאו שבבית יקמנרו אצלנו (עדי גולדברג הוסיפה שג'ני), או שהם יהיו ביחד איתנו במשלחת...

בבית יותר טובים מבהקיץ?נו באמת איפה אתם חיים?

עם כמה שאני אוהב את פנטופעלך בהקיץ לוקחים את בבית בסיבוב, מראש גרעיני דרום טובים יותר מגרעיני צפון-חיפה... :ם

baglemaster

New member
יש בזה משהו... גאווה מחוזית וכאלה...

אבל איך מישהו מהקן שלי אמר היום- בהקיץ לא יקמנרו אצלנו שנה הבאה...

צופלח

New member
וטוב שכך!

אני חייבת להסכים עם דניאל שגרעיני ירושלים-דרום (-נגב) הם הכי טובים. וחוצמזה, שקד פלגי, אני הייתי בת גרעין שלך אז אתה צריך להיות בצד שלי! ואם לא בשבילי אז בשביל חברי הבוגרת שלך.. זה ויכוח מטופש, ברור שכל אחד יחשוב שהגרעין שלו הכי טוב. בעיניי צריך שיהיה תיקו בין כל הגרעינים..

למעלה