מישהו מוכן להסביר לי

roicarey

New member
מישהו מוכן להסביר לי

איך זה שגיליתי שהאלבום שלה הוא הכי נמכר של אישה אי-פעם והיא בכלל לא מפורסמת בארץ? למדתי עליה בפעם הראשונה ב-2001 כשילד מהכיתה שלי דיבר עליה ואמר שהיא מפורסמת בארה"ב. אז פתאום ראיתי את הקליפ שהיא במדבר והיה נדמה לי שזו היא, אז חשבתי לעצמי: רגעעעע, זאת לא שאנייה טוויין?!?! ואז אני מכיר אותו כי זה שיר מפורסם. אחר כך, אני רואה איזו תכנית והיה בה את הקליפ בשחור לבן ההוא, אז שוב: זו שאנייה טוויין שרה ת'שיר הזה?! ואז ככה היא הגיעה לתודעתי. והלכתי לאתר הישראלי שלה ואמרו שהמטרה היא לחשוף את שאנייה לקהל נרחב בארץ כי הוא לא מוכרת פה. ואני חוזר להתחלה: איך היא מכרה ככה בכל העולם ובישראל לא יודעים עליה?! בכל מקרה, אני מת עליה והיא מתה על מאריה קארי אז היא בכלל מאמיייי

mprb

New member
כי בארץ הולכים

לפי מה שמשודר בMTV ואותה כמעט ולא משדרים שם
בMTV הקליפ היחידי שלה ששידרו הוא הקליפ עליו אתה מדבר. ואת שאר הקליפים שלה בכלל לא שידרו. דווקא בVH1 כן משדרים שירים שלה ואפילו יש המון את התוכנית עליה. ולכן היה חשוב לי לפתוח עליה את הפורום כדי שיכירו אותה וילמדו עליה!

eranmc

New member
לרומיק היקר שלום,

קהל היעד הגדול של שנאייה הוא בארה"ב, מה שמייחד את קהל זה הוא קהל שאוהב קאנטרי! באירופה היא לא כל כך מצליחה וכמובן ישראל=אירופה! מבין? או שנאי אתן ל ME FOR YOU להסביר לך את זה?

roicarey

New member
אדון ערנמק היקר,

לידיעתך, COME ON OVER מכר 6 מיליון באירופה והוא אחד מ-10 האלבומים הנמכרים שם ביותר אי-פעם (יחד עם סלינה, מיוזיק בוקס וריי אוף לייט). ישראל לא = אירופה

eranmc

New member
רומיק אתה תמיד מסתכל על הדקויות!

טוב נו... אז לא ידעתי
תתלה אותי? תשלח אליי את ME FOR YOU? בכל אופן נזכרתי שהליקון דווקא פרסמה המון את COO בעיתונים (גם של ב"ש). אני זוכר שבתקופה שלא הכרתי אותה אמרתי לעצמי "מי זאת הזמרת התקועה הזאת" כי הם פירסמו אותה המון שנים.

roicarey

New member
לא הצליחו

טוב העיקר יש לה את השיר במדבר...ובשחור לבן.

למעלה