מישהו מוכן להשלים לי כמה פרטים?...

מישהו מוכן להשלים לי כמה פרטים?...

לא ראיתי את הסדרה מההתחלה, ועדיין לא הבנתי...: איך אלנה פגשה את אדו? ואיך קמילה הכירה אותו? איך אלנה הכירה את מיגל? אלנה נפרדה מאדו בגלל קמילה? מיד אחרי שאלנה ואדו נפרדו - קמילה ואדו התחברו?... באמת הגיע הזמן שאני אדע מה קרה שם, עכשיו כשהסדרה נגמרת...
תודה!

ElinorL

New member
וואוו

הייתי אומרת לך שחסרים לך פרטים די בסיסיים בכל אופן אני אתרום את הידע שלי :) אז ככה: אלנה הכירה את אדו שהיא נסעה לים והוא התנגש בה במכונית ובגלל שהוא בדיוק סיים את לימודי הרפואה הוא זה שתפר לה את הראש בבית חולים כי היא קיבלה חתך מההגה. אדו הזמין אותה לטקס סיום של הלימודי רפואה ושם הם התחברו והתחילו לצאת וקמילה נדלקה על אדו קצת אחרי שאמא שלה (אלנה) הכירה לה אותו אם אני לא טועה אלנה אמרה לאדו שהיא רוצה הפסקה ואז הוא התחיל לצאת עם קמילה... מקווה שעזרתי מותק :)

spiralla m

New member
ואם אני לא טועה, בקשר למיגל ואלנה

נדמה לי שהם הכירו כי מיגל היה מכר של אלמה, והם נפגשו באיזו מסיבה שלה, או משהו כזה...

ElinorL

New member
לא, מה פתאום!

מיגל ראה את התאונה מהחלון והיא נכנסה לחנות אחרי התאונה וככה הם הכירו נראה לי הוא שמע עליה או ראה אותה פעם אבל אף פעם לא הכרות רשמית ככה בפרק הראשון היא הכירה גם את אדו וגם את מיגל...

Koobit

New member
שני המאהבים

מי יזכה באלנה? מי ילך הביתה? כל זאת בפרק הבא של: "קחי אותי אלנה..."

spiralla m

New member
כן? טוב לדעת...

בהתחלה לא ראיתי הרבה, רק בריפרוף (
) ובחתונה של אדו וקמילה אדו ואלנה דיברו והבנתי ככה מהשיחה שלהם...

תיקון והוספה - לגבי קמילה ואדו

קמילה ואדו הכירו ביפן.היה לה חבר יפני שהכירה בלונדון כשהיתה שם בלימודים. הוא לקח אותה ליפן ואלנה אדו מיגל וסיסה נסעו כולם לטיול ביפן. קמילה ואדו ראו זה את זו לראשונה ביפן. נ כ ו ן ?????????.

למעלה