מישהו מוכן לסייע בשינוי תמורת סכום סמלי???

נועית10

New member
לא יודעת מה יש לך לשנע אבל משלוח בדואר עולה

לא הרבה, שווה לך לבדוק. בעבר שלחתי חבילות למשהי מכאן בדואר והחבילה היתה די גדולה ויצא לי בערך 30 ש"ח.

נועית היקרה,ראי הודעתי הקודמת בנוגע לטיולון

וגם שולחים לי בדואר/גוביינא,אני את זה יודעת ומודעת,,, יש גם טלויזיה כאן שתתאים לבן שלי לחדר,,, תודה רבה אילנה

נועית10

New member
אלן לכן הצעתי ולא ידעתי במה מדובר

הפורום טס קצת קשה לעקוב אחרי כל ההודעות

תודה על הרצון הטוב,יש טיולון שאני זקוקה לו

והוא נמצא בקרית גת,גם טלויזיה יש בפורום מהמרכז,מבחינתי חשוב הטיולון עבור בני התינוק ואני מתגוררת במגדל העמק,,,,גרתי במרכז לפני 4 חודשים ועברנו לכאן, מאד קשה לקבל סיוע כאן בצפון ולכן אנני מעלה כאן בקשות שלי. תודה אילנה של ניתאי וליאם היקרים

יובל2

New member
אלן יקירתי, יש אצלכן עזרה אדירה

גם מבית חב"ד וגם מהרווחה. ויש גם את המחסן לנזקקים באיזור התעשיה הישן שאת יכולה להגיע אליו עם מכתב מהרווחה. דווקא במגדל העמק יש המון המון עזרה. אפילו באוכל מוכן ומצרכים יבשים על בסיס קבוע.

../images/Emo24.gifיקירתי,מקבלת עזרה במזון וכאלה וממש לא

מהרווחה,,הם מגרדים את הראש,,,,, קבלתי סיוע מעמותה אחרי שפניתי לכמה באינטרנט, הרווחה לא מסייעת בכלום,גם לא במעון לילד שאני שוברת את הראש עכשיו כי יש לי הצעת עבודה משום שהם דורשים תלוש ואחר כך הנחה,ומבחינת הרווחה רק אם בנך נמצא "בסיכון" את זכאית לעזרה מהם,,מצחיקים ממש, כשפניתי אליהם לעזרה חד פעמית אפילו הכול ביוקרטיה,אבל הסתדרתי מהבחינה הזו, מה שכן,קשה לבקש דברים מהפורום כי אני רחוקה,ואני לא היחידה שחושבת כך, יש כאן אישה מקסימה שגם גרה בצפון ששולחת לי דברים בדואר כמו ביגוד לפעמים/צעצועים וכאלה,, אני ממעטת לבקש מה שאני צריכה כי אני יודעת שאין שינוע,, גם הטלויזיה למשל שכתבו כאן,21 אינץ/ מעולה לחדר של הבן הגדול,שוב יש בעיה של שינוע, את הטיולון אני מקווה שאצליח לקבל עזרה, תודה רבה אילנה

יובל2

New member
אלן זה לא מדוייק

אני יודעת שאת חדשה באיזור ויתכן ואינך מודעת. אבל מגדל העמק נחשבת לעיר שהכי עוזרת פה באיזור, ואת יכולה להשיג המון דברים דרך המחסן שציינתי, שאיך שהוא אבד לי הכתובת והטלפון שלהם, אני אחפש לך,,,זה פשוט יחסוך לך בעיות שינוע. יש את הרב גרוסמן שפעיל מאוד לנזקקים וכפי שאמרתי את יכולה לקבל המון דברים על בסיס של קבע,,,גם יבשים וגם מובשל יומי. והרווחה בהחלט עוזרת ולא רק לילדי סיכון, אני פשוט מכירה כמה משפחות באיזור שלך ואת גובה העזרה שהם מקבלים,,,בעניין מעון וצהרונים, הם עוזרים לכולם, זה תקציב שהעיריה מעבירה. זה שזה ביוקרטיה זה נכון, אבל אין מה לעשות, הכל ביוקרטיה בארץ,,,אבל כשמביאים את כל האישורים הדרושים אז מקבלים. ובמעון ,,,אני לא יודעת עם זה מעון של נעמת אצלכם או ויצו, אבל כחדורית ללא הנסה את תשלמי את הדרגה הכי נמוכה שזה משו בסביבות ה-350 ש.ח , את רק צריכה להביא את האישור מהרווחה למעון ואת הפרוצדורה הם עושים דרך העיריה, זה משהו שהעיריה מספסדת ולא הרווחה. בקיצור,,,אני באה לעזור לך כדי שתדעי שעברת לאיזור שהוא ממש חממה למי שבאמת צריך,,,אם זה מהרווחה ואם זה מבית חב"ד שעוזרים שם יומיום לכל מי שצריך. אני גרה לא רחוק ממך, בישוב שנחשב לאיזור יוקרה (עלאק), ולכן התקציבים פה ממש זעומים, אבל את הבסיס שזה עזרה במעונות כולם מקבלים פה, אפילו אלה שממש לא צריכים - אבל מי אני שישפוט,,, הלוואי והיה לנו פה, את מה שקיים אצלכם. אני אספר לך עוד משו, כבר כמה חודשים שאני ישנה על ספת סלון דו מושבית וכשפניתי למחסן אצלכם, אמרו שאין בעיה, אבל עדיפות היא לתושבי מגדל העמק, וכלפ'ם שמשהו התקבל צץ מישהו וקיבל לפני כי הוא תושב המקום, שזה בסדר, באמת בסדר - עניי עירך קודמים,,,אני רק מספרת שתדעי כמה שעוזרים אצלכם, מה שבהחלט יכול לפתור לך בעיות שינוע בגדול. ויש להם שם הכל, מקררים, סלונים, מיטות תינוק, של גדולים,,,,וכל מה שאת רק צריכה, כי כל האיזור תורם לשם וליוקנעם ששם ממוקם המחסן השני שלהם. שיהיה לכם רק טוב

יובל היקרה,,פניתי וממש לא נעניתי וזה לא אומר,

שאני צריכה לבדוק עם מי ומול מי לטפל בזה. ברווחה לא מטפלים, פניתי במייל ללשכת השר וטענו במכתב אליי שבני לא בסיכון ולכן אני חייבת קודם להציג תלוש שכר ואחר כך תקבע לי ההנחה,ובנתיים היכן הוא יהיה??? אנני יודעת היכן לבקש טיולון וכאלה,,גם אני ישנה על ספה כי זה מה שיש אבל,,חשוב לי שלילדים יהיה מה שהם צריכים, לפעמים מעליב אותי שעד שאני מבקשת משהו כאן פתאום זה נראה"יותר מידי" וזו הסיבה שאני כמעט ולא כאן, מסתדרת לבד וכל חיי זה היה כך, אבל אם יש עזרה אני מאד מברכת עליה, אגב,בנוגע לרב גרוסמן אין על מה לדבר,,,קבלתי לפני חודש תלושי קנייה חד פעמים וזה הכול, אני אבדוק את הדברים,ואיזה מחסן זה בדיוק??? ביוקנעם כשפניתי לעמותות נאמר לי שרק באזור שלהם הם משנעים, אם יהיה לך פרטים אשמח, תודה על תשומת הלב. אילנה

יובל2

New member
בבקשה כתובת

מרכז המחסן שמו: סעדיה בן לולו 6044477 0525544223 א. תעשיה דרומי, מתחם 4 מבנה 31 שעות פתיחה: ב' ד' ה' 9-13 ג' 15-18 ו' 9-12

מאיפה את ומה את רוצה להעביר פרט

לטיולון ( והאם הוא שמור לך) נא תשובתך בהקדם כי יכול להיות שאוכל לעזור בשינוע או לפחות לקחתו מכ"ס אלי וממני נראה איך משנעים

למעלה