אלן זה לא מדוייק
אני יודעת שאת חדשה באיזור ויתכן ואינך מודעת. אבל מגדל העמק נחשבת לעיר שהכי עוזרת פה באיזור, ואת יכולה להשיג המון דברים דרך המחסן שציינתי, שאיך שהוא אבד לי הכתובת והטלפון שלהם, אני אחפש לך,,,זה פשוט יחסוך לך בעיות שינוע. יש את הרב גרוסמן שפעיל מאוד לנזקקים וכפי שאמרתי את יכולה לקבל המון דברים על בסיס של קבע,,,גם יבשים וגם מובשל יומי. והרווחה בהחלט עוזרת ולא רק לילדי סיכון, אני פשוט מכירה כמה משפחות באיזור שלך ואת גובה העזרה שהם מקבלים,,,בעניין מעון וצהרונים, הם עוזרים לכולם, זה תקציב שהעיריה מעבירה. זה שזה ביוקרטיה זה נכון, אבל אין מה לעשות, הכל ביוקרטיה בארץ,,,אבל כשמביאים את כל האישורים הדרושים אז מקבלים. ובמעון ,,,אני לא יודעת עם זה מעון של נעמת אצלכם או ויצו, אבל כחדורית ללא הנסה את תשלמי את הדרגה הכי נמוכה שזה משו בסביבות ה-350 ש.ח , את רק צריכה להביא את האישור מהרווחה למעון ואת הפרוצדורה הם עושים דרך העיריה, זה משהו שהעיריה מספסדת ולא הרווחה. בקיצור,,,אני באה לעזור לך כדי שתדעי שעברת לאיזור שהוא ממש חממה למי שבאמת צריך,,,אם זה מהרווחה ואם זה מבית חב"ד שעוזרים שם יומיום לכל מי שצריך. אני גרה לא רחוק ממך, בישוב שנחשב לאיזור יוקרה (עלאק), ולכן התקציבים פה ממש זעומים, אבל את הבסיס שזה עזרה במעונות כולם מקבלים פה, אפילו אלה שממש לא צריכים - אבל מי אני שישפוט,,, הלוואי והיה לנו פה, את מה שקיים אצלכם. אני אספר לך עוד משו, כבר כמה חודשים שאני ישנה על ספת סלון דו מושבית וכשפניתי למחסן אצלכם, אמרו שאין בעיה, אבל עדיפות היא לתושבי מגדל העמק, וכלפ'ם שמשהו התקבל צץ מישהו וקיבל לפני כי הוא תושב המקום, שזה בסדר, באמת בסדר - עניי עירך קודמים,,,אני רק מספרת שתדעי כמה שעוזרים אצלכם, מה שבהחלט יכול לפתור לך בעיות שינוע בגדול. ויש להם שם הכל, מקררים, סלונים, מיטות תינוק, של גדולים,,,,וכל מה שאת רק צריכה, כי כל האיזור תורם לשם וליוקנעם ששם ממוקם המחסן השני שלהם. שיהיה לכם רק טוב