מישהו מוכן לספר לי איך היה הבלוג???

טולייצ

New member
וגם לי? ../images/Emo10.gif

יצא לי לראות ממש מעט.. ראיתי אולי שיר וחצי,ואז אבא ודוד שלי באו ונכנסו לכל מיני אתרי בורסה,ועד שהם פינו את המחשב אחי וחבר שלו התיישבו ואחי סגר לי את החלון של השידור,ולקח לי מלא זמן למצוא את השידור,משום מה הוא לא הופיע באף עמוד של הבלוג T.V אז נכנסתי להסטרויית אתרים,וגם אז,כשמצאתי את השידור,זה הפעיל רק את הצ'אט

dsol

New member
היה מאודדדד נחמד

למרות כל הבעיות שהיו בהתחלה והמחשב הדפוק שלי החליט שהוא לא מראה צבעים בשידור של נובה ורק צבעים בהירים וגווניםן של צהוב (ובבלוגים אחרים הוא הראה טוב מאוד) היה ממש כיף הם חגגו את סיומו של קונסומיישן (מזל טוב להם ולנו *אגב זה השיר האהוב עלי ביותר שלהם*) ועשו בלוג של "שירים ישנים" ממד נחמד ומיטל שידרה את הבלוג בלונדון וכל הפאב רק לצלילי נובה..........

העיפו אותי מהבלוג!

מישהו מוכן להסביר לי מה עשיתי? לא הצפתי, רק כתבתי runaway... וגם אם הצפתי, אני לא אמורה לקבל אזהרה ממנהל הבלוג לפני שהוא מעיף אותי?
ואח"כ החלפתי כינוי כדי להכנס שוב והבלוג לא הופיע בעמודים של הבלוג TV. זה היה ממש מוזר, אבל לפחות שמעתי את waiting for grace...

טולייצ

New member
גם לי הבלוג לא הופיע בעמודים

של הבלוג טי וי! חוצפה
רק בגלל זה אני דורשת להעלות את הבלוג לארכיון! וגם את של שבוע הבא,כי אני לא אהיה פה

ברררר

New member
מערכת תפוז העיפה אותך לא מיכל

זה כי כתבת פעמיים ברציפות אותו דבר... לא נורא. חזרת בסוף.

michaliron

New member
מה, מעיפים על דבר כזה?

ומה אם בטעות אתה לוחץ פעמים וזה מופיע פעמיים? איזה מוזר. מילא, על חמש פעמים אבל על פעמיים?

טולייצ

New member
זה לא ישלח פעמיים

הרי כשאת שולחת הודעה בצ'אט של הבלוג,השורה היא ריקה אח"כ

למעלה