מישהו מוכן לעזור לי דחוף!!!

מישהו מוכן לעזור לי דחוף!!!

זקוק לעזרה מהר, האצבע תקועה לי בנחיר ומגרד לי בביצה. דחוף!! תודה. רבה.

neuron

New member
אני מוכן לעזור לך לדחוף

את הפרוטזה שלך לתחת!

לא סיגריה ולא בטטה

(ואני לא מבינה למה סבון...) אבל אני מאוד אשמח לאיזה מנה טובה של שווארמה ככה. מה אתה אומר? רק בלי חריף! בחייאת אני אשכנזיה

כמובן!

תמיד צריך סיגריה אחרי האקט. אפילו אם האקט הוא אקט של אכילה

תראה...

אם אתה מרגיש מופסד ואתה מעוניין, אז דבר אליי. אולי נוכל לסדר משהו. או לפחות תחליפים.

אין לך משהו אחר?

או שאתה חושב שאני אסתפק בכל סיגריה זולה שתציע לי?? ועל הביישנות נתגבר.

When I Die

New member
את תסתפקי בכל סיגריה, נכון???

חוץ מזה, הבנתי שיש לך קטע על סרטן, נכון?.. מה יותר טוב מנובלס?!.. אוקיי, הביישנות חלפה.. במידה ואת מחליטה לא לקחת את ההצעה של הנובלס [ביצ'] איזו עיסקה את רוצה?..

סליחה?!

אחות שלו (אני!!) לא מסתפקת בכל סיגריה!! אני אין לי קטע על סרטן, אתם יצרתם לי אותו ואני הדגשתי שקרחת זה דבר מאוד סקסי. זה הכל. קטע על סרטן? לא... פטיש לעומת זאת, אולי. לא לא, בוא נהפוך את זה למעניין. מה אתה מוכן להציע לי?

When I Die

New member
אבל..

מה אני יכול לעשות?!.. אין בעיה, אחרי שתסיימי את השווארמה את תחזרי אליי על 4!.. ואם את גידמת, אז על פחות!.. ומזה אין לך קטע על סרטן?!.. אל תהיי צבועה, כל אחד רוצה סרטן בימינו.. ואני לא עשיתי כלום, אני בכלל בקטע של מגפות אפריקאיות.. מה את רוצה?.. רק תגידי, 40 יהודים, מתאים?..

לא יהודים זה לא שווה

יש אותם בכל מקום. זה יותר נורא ממגפה. אין לך להציע לי משהו יותר מעניין? או שאני יכולה כבר עכשיו להעיף אותך?

When I Die

New member
בבקשה, אל תעיפי אותי [!!!]..

אני לא יודע!.. זרקי לי איזו נעל!.. [עדיף של ילדה מהשואה..] מה את רוצה?.. תקבלי חצי מחנה ריכוז!.. רק תבקשי..

למעלה