מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר?

מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר?

הסדרה החדשה "טורצווד"- היא העונה החדשה של דוקטור הו? אם לא, מה הקשר בדיוק לדוקטור הו...? תודה לעונים

TheSegal

New member
הסדרה היא לא סדרת המשך, אלא סדרת בת

הדמות הראשית בסדרה היא קפטן ג'ק שהופיע בעונה הראשונה של דוקטור הו 2005 וכמובן המוסד טורצ'ווד שחוקר חייזרים וכדומה... סליחה על ההסבר המאוד כללי, אני לא מתפקדת כרגע, אם לא יענו לך יותר מפורט מבטיחה תשובה נורמלית יותר אחר כך...

קורה

New member
מסדרת

קפטן ג'ק שהופיע בעונה הראשונה של הדוקטור קיבל סידרת בת.ובמהלך העונה השניה של הדוקטור גילינו את טורצ'ווד ונודע לנו איך היא נוסדה ומה התפקיד שלה. מבחינת קו העלילה: סוף העונה ה2 של דוקטור הו זה ההתחלה של של טורצ'ווד בעצם קצת אחרי אני חושבת (בכל זאת בטח לקח זמן לשקם את טורצ'ווד) אני משערת שאחרי שטורצ'ווד הקודם די הלך קפוט קפטן ג'ק לקח את העינינים לידיים,אבל איך? למה? וכמה? עוד צריך לגלות.

My Little Fairy

New member
אויש.... וחשבתי שאני אוהדת ד"ר הו...

אחרי שקראתי את התשובה שלך אני מרגישה שבכלל לא ראיתי את הסדרה. טוב.. אני קצת רחפנית... אז את יכולה לעזור למתקשים ולהזכיר מה זה טורצ'ווד שהיה בעונה הראשונה?

קורה

New member
אמממ

קפטן ג'ק בעונה הראשנה של הדוקטור לא היה בטורצ'ווד אין לנו מושג איך הוא הגיע לשם

faina s

New member
=\

באמת איך הוא הגיע לשם? הוא לא נתקע על הלווין הזה?

קורה

New member
../images/Emo58.gifטורצ'ווד ודוקטור הו

נראה לי שנצתרך לחכות לעונה הבאה של טורצ'ווד או לפחות להמשך הנוכחית של הדוקטור כדי לגלות את זה אותי זה ממש מענין,גם מענין אותי לראות את הפגישה המחודשת של ג'ק והדוקטור,בעיקר שלא ככה הוא נראה פעם אחרונה שהוא ראה אותו.ולראות איך הוא מגיב להעלמותה של רוז.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

נדמה לי שהוא יודע איך הוא נראה. הוא הרי שמר את היד שלו (של הדוקטור החדש) לאחר שנקטעה בפלישה של הסיקורקס. לפי כמה תיאוריות קפטן ג'ק לא חזר לתקופתנו אלא למלחמת העולם השניה ומאז הוא בטורצ'ווד.

קורה

New member
תאוריה לא הגיונית../images/Emo58.gif לטורצ'ווד פרק 12

קפטן ג'ק זה לא השם האמיתי שלו הוא לקח אותו ממישהו שמת במילחמת העולם שניה כשהוא הכיר את הדוקטור ורוז הוא היה כבר קפטן ג'ק והוא הכיר אותם אחרי שהוא היה סוכן זמן או משהו כזה והוא היה בעתיד כבר הרבה זמן

Jason2

New member
ואיך זה סותר?

למה זה לא יכול להיות שאח"כ הוא חזר לשנות ה-40?

קורה

New member
כי... ../images/Emo58.gif

הוא אכן בילה תקופה ארוכה בזמן מלחמת העולם השניה אבל זה היה חייב להיות לפני שהוא פגש את הדוקטור ורוז לא אחרי

Jason2

New member
בסדר

הוא פגש את דוקטור ורוז, נסע איתם תקופה נתקע שם על לויין 5 ולאחר עוד כמה דברים שאנו לא יודעים מה הם, הוא חזר בחזרה לשנות ה-40.

Jason2

New member
תיקון קל ../images/Emo58.gif 1X01

טורצ'ווד בסדרה היא השלוחה הקטנה שנמצאת בקארדיף. בפרק הראשון קפטן ג'ק מציין שהם נשארו די לבד אחרי שטורצ'ווד לונדון נהרס לגמרי.

למעלה