מישהו מוכן?

korinalir

New member
מישהו מוכן?

לכתוב את כל הפעמים שזינה מתה? לפי סדר כרונולוגי מתי איך למה ובאיזו עונה? אני אודה לו מאוד מעומק ליבי

חד פעמי אני ככה פה, אז בבקשה:

קודם כל, בעונה הראשונה, בפרק The Greater Good היא הושתקה ע"י רעל שקאליסטו ירתה עלייה, כשהיא ניסתה להציל את סלמוניוס מהרג ע"י שר צבא, שאני תיכף בטח אזכר איך קראו לו... היא חזרה לתחייה קצת יותר מאוחר, בדיוק לפני שקרעו את הגוף שלה... עונה שנייה - Destiny מתה בגלל איזה עץ שפגע בה אם אני לא טועה, ולא יצא לי אף פעם לראות את ההתחלה המסודרת של הפרק, אז אני לא כל כך יודעת למה... היא חזרה לתחייה פרק אח"כ... עונה שלישית... לא נראה לי... עונה רביעית בפרק האחרון The Ides of March היא מתה לאחר שקאליסטו שברה לה את עמוד השידרה והיא אינה יכולה הייתה להגן על עצמה... נצלבה ע"י חייליו של יוליוס קיסר... עונה חמישית, היא מתה 4 פרקים לפני סוף העונה, בפרק Looking Death in The Eye וגם שם היא לא ממש מתה... היא שתתה את הדמעות של המוות... כדי להציל את איב, הבת שלה... וזה כל מה שאני זוכרת...

זה הכל? חשבתי שהיו יותר.

דרך אגב, היא גם מתה פעם אחת ב-BEEN THER DONE THAT, כששתי המשפחות ירו חיצים עליה, על גבריאל ועל ג´וקסר. ודרך אגב, נכון ב-PUNCHLINES, כשזינה שואלת את ג´וקסר אם היא אי פעם היתה cranky, יש כאילו את הזכרונות שלו על כל הפעמים שהיא היתה? מה עושה שם הקטע עם הצ´אקרם מ-BTDT, הוא הרי לא אמור לזכור את זה, רק זינה.

korinalir

New member
תודה לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

עזרתם מאוד ואלעד..אני בטוחה שעוד יעשו דוקטורט על זינה וזה ייחשב לתואר לכל דבר בעתיד הקרוב

Tabasco

New member
רק כדי להוסיף ../images/Emo108.gif

בביטר סוויט זה לא נחשב גם מוות? נפילה מצוק נחשבת בעיני למוות... אבל טוב- אנחנו מדברים על זינה, איתה אי אפשר לדעת :)

עלפית

New member
ב BEEN THER DONE THAT

היא מתה קצת יותר מפעם אחת... אבל ג´וקסר מת בפרק ההוא הכי הרבה פעמים. (חמש בפעם האחרונה שספרתי... בעצם אולי זה היה שמונה?)

למעלה