מישהו מוכר כרטיס?

מישהו מוכר כרטיס?

שלום לכולם לצערי אני תלוי בשני חברים בעייתיים כך שנתקעתי עד עכשיו בלי כרטיס אני ברשימות המתנה באל על תאי ואתיופיאן האופציות היחידות הנראות אפשריות הן אוזבקיסטן ותורכיש אייר א. מה הסיכוי לקבל בסוף מקום מתוך רשימת ההמתנה? מי מכם מוותר לי? ב. האם באמת בטוח לנסוע עם אוזבקיסטן (88% תושביםם מוסלמים) ולגבי טורקיש - האם משתלם כלכלית? הלך הטיול לתאילנד חרב העולם התהפך הים הצצצצייייללללווווו

מממממ...אוקי

אז ככה לפי דעתי הסיכוי שלך לקבל כרטיס ברשימת המתנה תלוי ברצון של הפקיד\פקידה ששמו אותך ברשימה הזו.... הם יכולים לתת תירוצים עד מחר אבל אם הם רוצים ומפעילים קצת לחץ (הם יודעים בדיוק על מי) אז יש לך כרטיס קרה לי בדיוק את אותו הדבר אחרי המילניום באוסטרלייה רציתי לטוס חזרה להודו בחרת "תאי" אבל כל הטיסות היו מ-פ-ו-צ-צ-ו-ת היתי מתקשר לחברה ובדרך כלל הייתי מדבר עם פקיד נחמד בשם גבי (ישראלי לשעבר עלי לצין) בקיצור כמובן שהיה לי בסוף כרטיס הוא פשוט רמז לי בעדינות שאין לי מה לדאוג ... בקשר לחברה התורכית והאוסבקיסטנית אני לא כל כך יודע עליהם.... אני יכול להמליץ לך על אייר גורדניאן (החברה הירדנית ) אבל המצב היום לא רגוע ולא הייתי ממליץ לטוס איתם (במיוחד לאור העובדה שהם אמורים לעשות עצירה בערב הסעודית) ומה עם SAS? הם אחלה של חברה והם לא יקרים.... תלך לעוד סוכנויות ותשאל על עוד חברות המצב היום בשוק ממש קשה וזה טוב מאוד כי כך ויוצאים המון דילים טובים. הנקודה האחרונה שלי אחרי המגילה הזו היא ש.... פשוט אל תחכה לחברים שלך זה נשמע קצת אגואיסטי נכון אבל אל תיתן לאף אחד לדפוק לך את הטיול זה היה הכלל שלי בכל הטיול מי שלא נחמד לי לטייל איתו או לא באותו הראש כל דבר אחר שלא נראה לי ולא לטעמי שהיה פוגע בהנאה שלי או בטיול עצמו היתי פשוט חותך וממשיך הלאה... הם אמנם חברים שלך אבל בגללם אולי הלך לך הטיול חפש שותף\שותפה ויאלה צא לדרך אני מבטיח לך שלא תתאכזב... בהצלחה ברי

aviron

New member
אף אחד לא קם...

אין דבר כזה: "מישהו מוכן לותר לי". לא תופס. יש רשימת המתנה של החברה - והיא "קשוחה" מאד. השיטה היא "הקודם זוכה" . עוקפים רשימה זו רק חברי מועדוני-נוסעים (הנוסע המתמיד פלטינה, זהב, כסף). לכן הסיכוי שלך הינו תלוי באיזה מקום אתה ממוקם. "אוסבקיסטן אייר" חברה בטוחה לחלוטין - אין כל סכון בטחוני יותר מאשר חברה אחרת כלשהי - ובעלי סווג בטחוני מקבלים אישור מ"בטחון שדה" לטוס איתם. המטוסים חדשים (בואינג). טורקיש: תבדוק בסוכנות-נסיעות עליות. (באם משתלם כלכלית). וגם עם "אתיופיאן" אפשר להגיע... בקיצור: כל הדרכים הן מובילות בנגקוקה - מי צריך חברים בעייתים ? אתה תמצא חברים בתאילנד !. שווה, תאילנד, להגיע אליה אפילו ברגל... אז - צא לדרך !!

רומריו11

New member
בטח

בטוח מזה בטוח המטוס מתפרק איך שהוא נוחת וזה לא דימוי זה מה שקורה חוץ מזה בקומה הראשונה יש לול תרנגולת וכל אחד מהנוסעים עם שני זהב וריח שחבל על הזמן סהכ חוויה אבל רק פעם אחת בחיים

zar

New member
נסה עם סינגפור איירליינס

יש להם טיסות מוזלות שיוצאות מאתונה בימי ד´. מחיר הכרטיס כולל גם את הקטע הזה ולמרות הכל יוצא בזול. בהצלחה

along

New member
טיסה בטורקיש

אני נוסע עם טורקיש בספטמבר לתאילנד.. אם הרטיס הוא עד חודש זה עולה 790$ אם הכרטיס הוא מעל חודש זה עולה 850$ זה כולל טיסה ת"א-איסטנבול-בנגקוק וחזרה... יש להם די הרבה טיסות מישראל שיוצאות 0 שתיים כל יום) ואחת לבנגקוק על בסיס יומי שממריאה ב 21:45 מאיסטנבול השירות שלהם מ-ע-ו-ל-ה!!! ותעשה חברות במועדון שלהם milres&miles ואז תוכל לחזור בטיסה חזרה מאיסטנבול לת"א בעסקים.. תמורת נקודות!!! הכתובת שלהם האינטרנט www.thy.com יש שם גם לוח טיסות ותוכל לראות אם יש מקום על הטיסות.. חוץ מזה שיש להם מבצע עכשיו על חלק מהתאריכים ואז זה עולה 650$ בהצלחה וטיסה נעימה

למעלה