מישהו מזהה את המקום ?

זה ברור כשמש ../images/Emo42.gif בלילה ../images/Emo29.gif

זוהי תנוחת חניה מקובלת בגרמניה לרוכבי אופניים עייפים

steiff

New member
כן, בוודאי זה...

רחוב אוֹי-אַ-בּרוֹך-שטרַאסֵה בדיוק מול הַאסטוּ-גֵזֵעיין-פּלַאץ.

alonaski

New member
גדוווווווווללל!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

חחחחח....

davidho

New member
ייקה??!!

לפי הגרמנית, מקום המגורים ושם המשפחה - אתה ייקה גאה!? אל תיעלב - אבל גם חמותי....(שתחיה....)

steiff

New member
נו שוין, איך בין א גאליציאנער

נישט רעדסט דו אידיש??? האסטו גיזעין ואס ער מאכט דורטען דער שמענדריק? דער שלעפט די מאשינקע פון די קינדער. השפה היא בכלל תערובת של אידיש וגרמנית והצלצול הגרמני של שם המשפחה, עד כמה שהגניאולוגיה שעשיתי מצביעה, מקורו (כנראה) במסלול רכיבה לא מעגלי שעשו כמה עשרות חסידים בעקבות רבם מאזור גרמניה (דהיום) לגאליציה (בחלק הדרומי של פולין דהיום) במאה ה-15.

davidho

New member
זייט מיר גזונט - אונט שטערק!!

האמת - אני לא מדבר אידיש, אבל זה שפת האם (ממש כך) של אמא שלי. אז קצת נעזרתי בה ובאישתי כדי להוציא את המשפט הנ"ל!

yoram232

New member
מה שמצחיק בכל הקטע

זה שהבחור מצד שמאל סה"כ רצה לתעד את הביקור שלו, ואז נכנס המתאבד השיעי הזה לתמונה וגנב את ההצגה. הנפילה שלי בשוק מחנה יהודה היתה הרבה יותר מביכה, נכנסתי בבאסטה והעפתי לו את הסחורה (ושברתי קראנק). מזל ששם לאף אחד אין מצלמה...

עוד יותר מצחיק... הפרסומת -

בפרסומת יש כותרת ענקית GoetterDaemmerung שפירושה המילולי "שקיעת האלים" נו שוין, לתאר ככה תאונה מצערת...

בנין האופרה של וינה ( ברצינות )

מה שמוזר בתמונה , זה שני האוטובוסים הצהובים שעומדים אחד אחרי השני . מראה נדיר.

davidho

New member
עופר - תמונה ענקית!!!!

אם אתה רוצה להתאמן קצת (וירטואלי) עם האופניים בזמן עבודה (קפיצות וכו'), תלחץ פה. אם נהנית, סימן שאתה מכור לחלוטין! דייויד

eOfer

New member
../images/Emo124.gifד י י ב, איפה ת'מוצא את ה...

הדברים האלה
אני מנסה להתרכז ב DBA כרגע ואתה מסיח את דעתי
ו...כן אני מ כ ו ר

רֶשֶף

New member
כן, רק שבמקום פסגות מושלגות

תשים טרשים חשופים ולוהטים. במקום דשא ירוק תשים בולדרים חדים ודשדש. במקום 10 מעלות צוננות תשים 36 מעלות בצל. ובמקום רכבל סקי תשים "מוניות ערד". חוצמזה, בול אותו דבר. תהנו מחר. ותזהרו לא להתייבש.

davidho

New member
רשף!

תגיד - השוארמה כבר ירדה לך!? אתה מתכוון לנוף כזה? ------------> אגב, הטיול שבו מדובר נדחה....

davidho

New member
יש פצועים וחולים וגם מזג אוויר....

שלחתי לך מסר תשובה....

poloew

New member
...כמובן בהשראת המצ"ב למי שלא

זוכר. אחרי המצ"ב שהתגלגל באינטנסיביות רבה באינטרנט, יצא אלבום של תמונות מאסונות עבר בהם דרך פלא תמיד מציץ אותו תייר אטרנאלי
אז הנה הוא גם בוינה ברגע "מנוחתו" הפתאומית של רוכב האופניים שברקע.

למעלה