מישהו מזהה את הנגן הזה?

מישהו מזהה את הנגן הזה?

מישהו מזהה את הנגן הזה? פשוט לא רשום עליו או על האריזה של איזה חברה.. תודה.....

Dreamsphere

New member
מה זה משנה החברה בנגנים האלא

כול החברות קונות אותם מאותו חברה שמייצרת ורק מדבירים את השם שלהם וזהו יש לך הגן "איכות" של Lenco,prosound ועוד מלה חברות שאנו "מכירים"

כי אני רוצה לדעת אם אני יכול ..

כי אני רוצה לדעת אם אני יכול להוריד לנגן תוכנה או משהו שיזהה עברית ....

shay0600

New member
אם לא רשום

אל תיקח את הסיכון חבל הנגן עוד ישל למות ואז הוא סתם ייהיה חתיחת פלסטיק

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם שי

לכל נגן יש לוח משלו. על הלוח יש מספר ולפי המספר ניתן לדעת איזו מערכת הפעלה יש לו. ברשת מסותבבים כל מני גרסאות של מערכות הפעלה ויש כאלו שאנשים שינו אותם שתהיה בהם עברית. אבל אם תתקין מערכת הפעלה שלא מתאימה לנגן, יש סיכוי שהוא ימות (לפעמים ניתן לתקן ולפעמים לא ואז צריך לפנות לשירות והם לא תמיד מסכימים לעזור כי הרסת את הנגן). הצעתי לך: אל תכנס להרפתקאות כאלו, בטח לא עם מכשיר יקר כמו נגן (אלא אם כן לא אכפת לך לזרוק אותו אם משהו ישתבש ולקנות חדש במקום).

shay0600

New member
...

את תוכנת הקושחה שקיימת לך עכשיו בנגן תוכל להוציא באמצעות התוכנה: S1fwx מהקישור http://s1mp3.secret.com.br/files/wire/s1fwx_v26.zip את הקושחה שתוציא מהנגן שלך תשלח לי במסנג'ר או בכתובת דואר אלקטרוני שרשמתי בהודעה הקודמת אני ישנה תפונט ויחזיר לך את הקושחה המתוקנת (עם עברית)

ואיך אני ידע שזה ב100%

ואיך אני ידע שזה ב100% שזה יעבוד ולא יהרוס לי את הנגן??? סליחה על הספקנות פשוט אני לא כ"כ מבין בדברים האלה...

shay0600

New member
את הקושחה שפועלת לך במכשיר

תשלח לי ואני אעדכן אותה לתומכת עברית

אי אפשר פשוט לעדכן את זה או משהו?

אי אפשר פשוט לעדכן את זה או משהו? או להעתיק את הקשוחה כי אני רוצה שתהיה לי איזה שהיא "רשת בטחון"

shay0600

New member
אין

שכשמעדכנים את הנגן אתה גם ככה לא יכל לחזור לעדכון הקודם ויש מקרים שנשארת אפשרות לחזור לעדכון הקודם לפעמים כך לפעמים כך אבל חבל לקחת את הסיכון הזה

אז...

תשמע/י אני יודע שיש "קצת" בעיות כי חבר שקנה יחד איתי מאותו מקום עשה פירמוט לנגן שלו ומ 521 מגה נהפך ל 119 מגה... אז בשורה התחתונה לא כדאי להתעסק לא??? אגב אם יש לך פיתרון למקרה שלו אני ישמח לשמוע את דעתך בענין...

shay0600

New member
אין פיתרון

זה תלוי בך אם אתה מוכן לסכן את הנגן שלך כי הוא פשוט יכל להפוך לחתיכת פיסטיק אם אתה מוכן אז הנגן שלך במיקרה הטוב יקרא עברית אם שווה לסכן את הנגן בשביל שתיהיה בו עברית זו כבר היתלבטות שלך

למעלה