מישהו מזהה את הנחש בתמונה שצילם יורם שפירר הנחש נראה מצד הגחון ונראה לי נחש מים?
B Bateleur New member 15/10/07 #1 מישהו מזהה את הנחש בתמונה שצילם יורם שפירר הנחש נראה מצד הגחון ונראה לי נחש מים?
D dreaming h New member 16/10/07 #5 דומה, אבל לא נראה לי. אם אני מבינה נכון, בתמונה רואים את בטן הנחש, ולא את הגב. וזה לא ממש צפע אם מסתכלים מקרוב. אבל, אני לא בטוחה.
דומה, אבל לא נראה לי. אם אני מבינה נכון, בתמונה רואים את בטן הנחש, ולא את הגב. וזה לא ממש צפע אם מסתכלים מקרוב. אבל, אני לא בטוחה.
H HyperViper New member 16/10/07 #7 זה לא צפע! הדוגמא לא דומה לבטן או לגב של צפע והמבנה גוף רזה מידי. אני נשאר עם ההימור הראשון שלי, אבל אני אשמח לתמונה בגודל מלא בשביל להיות סגור על זה.
זה לא צפע! הדוגמא לא דומה לבטן או לגב של צפע והמבנה גוף רזה מידי. אני נשאר עם ההימור הראשון שלי, אבל אני אשמח לתמונה בגודל מלא בשביל להיות סגור על זה.
O omrilu New member 16/10/07 #8 בדיעבד נראה לי שאתה צודק הגדלתי אותה עוד טיפה וזה הגחון, מעבר לזה שהוא צר מדי והזנב ארוך מדי לצפע. ככה זה שאתה יהיר מדי.
בדיעבד נראה לי שאתה צודק הגדלתי אותה עוד טיפה וזה הגחון, מעבר לזה שהוא צר מדי והזנב ארוך מדי לצפע. ככה זה שאתה יהיר מדי.