מישהו מזהה מה בתמונה?

Zimer

New member
סופר היפו טנג'רין?

הייתי קורא לזה אולי היפו טנג'רין, הרי סופר היפו זה ממש בלי נקודות. סתם מזכיר לי שפה בארץ מוכרים בלי סוף לאופרדים המופע רגיל בתור היי ילו, שהיי ילו זה באמת כמעט בלי נקודות.

אתה צריך להסתכל על עוד שממיות

שממית מנומרות במופע הטבעי שלה היא שממית מכוסה בנקודות שחורות, אתה לא ראית כמעט כאלו (גם ה"רגילות" שיש בארץ בדרך כלל לא דומות למופע הטבעי). הייפו זה חוסר ובמקרה המדובר זה חוסר במלנין (הפיגמנט השחור) ושממית שיש לה מעט נקודות שחורות היא שממית הייפו ושממית שכמעט ואין לה נקודות היא סופר הייפו. הייפו זה לא משהו מוחלט מהבחינה שכל חיה שיש לה חוסר בפגמנט מלנין יכולה להחשב להייפו, גנטי או לא גנטי. גם אנשים ג'ינג'ים הם הייפו מלניסטים, בצורה זאת או אחרת. תסתכל בתמונה הזאת על השממית ההייפו הזאת ותראה כמה שחור יש לה.

Zimer

New member
הראש והזנב יוצאים מן הכלל

שים לב שהגוף שלה ממש נקי מנקודות, על כן נכתב סופר היפו, אם היו נקודות מעטות (כל מגדל בוחר את התקנים שלו לכך 3 נקודות וכו') זה היה היפו טנג'רין. אם הראש היה נקי אם אני לא טועה זה נקרא נגיד: סופר היפו טנג'רין באלדי.

Zimer

New member
כמו שכבר הזכרתי

כל מגדל לעצמו, יש כאלו שסופר יקראו רק לכזה בלי נקודות בכלל ויש כאלו שעד 3 נקודות יחשיבו עדיין סופר. בדיוק כמו קארוט טייל ד"א בכל מקרה, אין פה בכלל על מה להתווכח... כמו שאמרתי אותו הדבר על היי ילו, בארץ מוכרים לאופרדים רגילים לגמרי בתור הי ילו.

omer356

New member
מדובר לפי דעתי באחד הפרטים היפים בארץ

תודה על התמונה,בהחלט פרט מדהים. עומר

snake liron

New member
אכן בין היפים שנראו פה

אני רואה שבין הדיבורים שלך על "לאופרד זה סתם בשביל הכייף ו "אני לא עוסק בזה יותר מידי זה לא מעניין אותי להרבות וכו" לבין מה שאתה עושה בפועל רחוק מאוד ח"ח יאללה לריבוי!.

Zimer

New member
אכן מדהימים.

לא הזכרתי את זה מקודם אבל הלאופרדים האלו מדהימים !

למעלה