מישהו מזהה??

יולי25

New member
מישהו מזהה??

אין לי הרבה מידע על הזוג חוץ משם ושם משפחה(יוסף ופרומה שור) יודעת ששניהם מאיזור פולין ורוסיה. נישאו רק בארץ. אם מישהו מזהה? מכיר? אשמח לכל פיסת מידע. תודה

deebeebee

New member
לא מזהה

אבל בהחלט הייתי רוצה לדעת עוד כי שור הוא אחד משמות המשפחה אותם אני חוקרת, משפחת שור מבילגוראי בפולין.

יולי25

New member
אלה הם סבא וסבתא שלי

לא הכרתי אותם מעולם. סבתי נפטרה כשאמי היתה עוד תינוקת. וסבי נפטר לפני כ-30 שנה. אין לי יותר מידי פרטים ואת החלל שנוצר לפני שנים רבות אני ארצה למלא.

deebeebee

New member
התמונה הראשונה

נראית כאילו היתה מצורפת לתעודה כלשהי. האם יש לך את התעודה? אם כן- מה רשום עליה? מה כתוב על גב התמונות? אולי ידוע לך היכן נולדו הורייך? זו יכולה להוות נקודם פתיחה טובה. האם יש לך קרובי משפחה 'מבוגרים' אותם ניתן לברר פרטים?

יולי25

New member
אין לי כלום..

חוץ מאמא שלא יודעת יותר מידי פרטים. יש לי כמה תמונות שאני אוכל לצרף רק מאוחר יותר. שני ההורים שלי נולדו בארץ. הסיפור המשפחתי שלי לא היה מבייש שום אופרת סבון.

deebeebee

New member
ד"א, ממליצה לך להרשם לאתר ג'ואישג'ן

ההרשמה אליו היא חינמית, ולפרסם תמונות אלה גם שם. כתובת האתר היא www.jewishgen.org . את מחפשת בעמוד הראשי את הסעיף PROJECTS & ACTIVITIES ובו סעיף משנה הנקרא VIEW MATE ושם ניתן לפרסם את התמונה.

יולי25

New member
המון תודה לך!!

אני יודעת שאני נמצא במעין מבוי סתום,אבל אני פשוט מוכרחה לדעת,להכיר. זה משהו שמציק לי כבר שנים רבות.

deebeebee

New member
עוד משהו

את מוזמנת גם להכנס לפורום השכן- שורשים משפחתיים- ולנסות לברר שם. זה שזה מציק זה טוב, ואני בטוחה שבסוף, גם אם יארכו ויקשו החיפושים, תמצאי תשובות.

deebeebee

New member
עצה נוספת

בקשי מאימך לחפש את תעודת הפטירה שלהם (אני מניחה שנפטרו בארץ) ומכאן תוכלי להתקדם הלאה- לפי מספר הזהות שלהם אפשר לנסות לברר פרטים במשרד הפנים- מקום לידה, שנת העליה ופרטים על העליה ואולי אפילו שמות הוריהם.

יולי25

New member
עוד פרט קטן..

נודע לע שסבי(יוסף שור) הוא מאיזור גליציה. ועוד דבר,הם נישאו עוד בחו"ל ולא בארץ כמו שרשמתי אתמול. לסבא היתה משפחה נוספת. אישה וילדה בת 18 שניספו. לאחר מכן הוא הכיר את סבתי ונישא לה ב"חתונת בזק" אין לי מושג למה, מה שאני יודעת זה שסבתי היתה מאוד צעירה לעומתו.

יולי25

New member
עוד כמה פרטים

שם המשפחה של סבתי הוא Strouse, להורים שלה קראו Abraham ו Freda ולדודים Anschul ו Yite.ולסבתא רבה Klara ישנן תמונות שאני תיכף אצרף

יולי25

New member
סבתא רבא מצד סבתי שמה קלרה שטראוס או שטרוס

בתמונה עם Yite אחות סבתי

יולי25

New member
עוד תמונות של המשפחה כולל דודי הנרי שממנו

קיבלתי את התמונות

יולי25

New member
קיבלתי את שארית התמונות שנשארו

אם מישהו מזהה?? יודע.. אני אשמח לכל פיסת מידע... מצרפת את התמונות.. תודה ושבת שלום!

למעלה