מישהו מחפש לקנות את שלישיית הספרים?

winkinsmily

New member
מישהו מחפש לקנות את שלישיית הספרים?

יש לי את כל השלישיה של משחקי הרעב במצב מצוין
מחפשת למצוא להם בית חדש

pennylane11

New member
אפשר ברצינות לשאול למה?

כאילו, זאת סדרה כלכך טובה, למה למכור אותה? XD

winkinsmily

New member
מבינה את השאלה :)

הסדרה מצוינת, אבל מהסוג שאחרי פעם אחת קשה לי לקרוא שוב,
החלק הטוב ביותר בסדרה הוא המתח הקבוע- ועכשיו אני כבר יודעת מה קורה.
מעבר לכך קשה לי לקרוא שוב את התאורים של צורות המוות והזוועות השונות.
ואם אני לא הולכת לחרוש עוד על הספרים, חבל שהם ישכבו אצלי על השולחן (במדף כבר אין מקום) ויצברו אבק...

להתכונן לסקילה פומבית?

pennylane11

New member
מסכימה וקצת לא

אני מודה שמה שמחזיק אותך בקריאה של הספרים האלה זה בעיקר המתח של מה הולך לקרות. כשיודעים מי מת ומתי זה הרבה פחות כיף (במיוחד כשמגיעים למוקינג'יי...) אבל מקריאות בודדות שעשיתי אחרי הראשונה שלי, בעיקר לצורכי מחקר לפאנפיקים ראיתי שאני מתחילה לחפש משהו בפרק הראשון ומוצאת את עצמי ברביעי כי אני לא מצליחה להפסיק, אז גם זה משהו...
אצלי יש מדף אחד, אז עליו שמים עוד ערימות של ספרים מלבד הותיקים שיושבים שם

N o R i K o

New member

זה מהסדרות שדווקא ההיכרות עם הדמויות והמקרים עושה לך עוד יותר חשק להמשיך לקרוא. "בא לי להגיע לקטע הזה! והזה! והזה!"
וגם אם לא תקראי שוב עכשיו... לכי תדעי מה יקרה בעוד כמה שנים. בעוד שנה וחצי למשל, כשיצא הספר השני ותרצי לעשות "רענון"... או אולי בעתיד כשתרצי להשאיל לחברים, משפחה...

אני לא מוותרת על ספרים אף פעם. אחרת כבר מזמן הייתי מעיפה מהמדף את כל ספרי ניקולס ספארקס שלי ואת אשתו של הנוסע בזמן

winkinsmily

New member
לקח לי זמן לקלוט

התכוונת לכשיצא הסרט השני?
האמת שזה מה שעשיתי עם הארי פוטר, אבל במקרה של משחקי הרעב לא ראיתי את הסרט ואני לא מתכננת לראות

N o R i K o

New member
למה לא?

את אומרת שהסדרה מצוינת, מצד שני את נשמעת ממש "אנטי". לא רוצה לראות את הסרט, לא רוצה לקרוא את הספרים שוב...
זה מצחיק, כי אני חושבת שהציון 'מצוין' רחוק ממה שהייתי נותנת לסדרה הזו. yet, כמו שמעין אמרה, היא פשוט נכנסה לי לחיים.

winkinsmily

New member
לא אנטי

אני חושבת שהסדרה ממש טובה מבחינת עלילה ומתח
לא רוצה לראות את הסרט כי יש סצנות שאני (כאחת שלא רואה שומדבר עם קצת אלימות וצוללת מאחורי הספה ברגע שיש יריות) ממש לא רוצה לראות מתממשות מול עיני,
מספיק לי בשביל זה הדמיון המפותח שלי.
וגם קצת כי סרטים בד"כ פחות כיפים מהספרים שעליהם התבססו

pennylane11

New member
אשתו של הנוסע בזמן אחד האהובים עליי!

אחד מהספרים היותר ותיקים על המדף שלי, קראתי שוב לאחרונה ונהניתי מכל רגע

משחקי הרעב שונה אצלי מסדרות אחרות, נגיד הארי פוטר? אני אוהבת את התוכן ואת השפת כתיבה ואת הכל, אבל על משחקי הרעב יש לי המון ביקורת להעביר בתור קוראת, אני כל כך קשורה לסדרה הזאת רק כי בשבוע שקראתי אותה היא נהייתה חלק מהחיים שלי. אני רואה מישהי עם קשת והיא אוטומטית קטניס, מביאים לי קוביית סוכר וכולנו יודעים על מה אני חושבת, זה נהיה חלק ממני שאני לא יכולה להפריד אותו, זה מה שאני כל כך אוהבת בסדרה הזאת, שהיא הצליחה להיכנס לי לחיים, ומעט מאוד סאגות עושות את זה.

N o R i K o

New member
לגמרי על המשחקים,
לגמרי על אשתו של-

ספר שפשוט מבייש את המין הנשי. מבייש. אם את פיטה כגרי סטו עוד חיבבתי, לקלייר כמרי סו פשוט רציתי לערוף את הראש.
כבר חפרתי על זה כאן בעבר... אם יהיה לי כוח לחפור שוב ואת ממש רוצה לשמוע למה, אולי בהמשך... *חוזרת לפטל*

pennylane11

New member
כן, היא מאוד מרי סו

לא יודעת למה, גם בקריאות חוזרות ממש אהבתי את הספר הזה, את הרעיון שלו ואת הכתיבה שלו אפילו.

N o R i K o

New member
*בעבודה=לא לומדת לפסיכומטרי=יש לה זמן לחפור*

הרעיון באמת חכם, אבל הוא עשוי כל כך גרוע!
(יש פה ספויילרים לאשתו של הנוסע בזמן, אם זה מפריע למישהו
)

קודם כל, זה מתחיל בכך שכבר בתחילת הספר מצהירים לנו "אי אפשר לשנות את העבר". בסדר, אני מבינה שהנרי ניסה פעם פעמיים לחזור למוות של אמא שלו ולא הלך. אבל אולי אי אפשר להקים מישהו לתחיה, אבל דברים אחרים אפשר לשנות? למה אתה לא מנסה? למה אתה לא מאתגר את עצמך, ואותנו?
זה ממשיך בכך שכבר בגיל ממש, ממש צעיר התפיסה של קלייר להנרי מעוותת. היא מכירה אותו מגיל 6 כגבר בן 30+, מבוגר, מישהו שהיא אמורה להסתכל עליו בתור "חבר של ההורים", אבל כבר בגיל 10 היא מעלה בסיאנס את זה שהוא בעלה או בוכה לו שהיא מקווה להיות אשתו? מוזררר וגרנדופילי להחריד!
והנורא מכל הוא שקלייר פשוט מקבלת את הגורל שהנרי גוזר עליה ולא מנסה לשנות אותו. היא יושבת ומחכה לו פאקינג שנתיים. מי ישב ויחכה למישהו שתמיד נעלם ואף פעם לא חוזר במשך שנתיים? למה היא לא הולכת לעשות משהו עם עצמה ויוצאת עם גברים ועושה מה בראש שלה? אם הוא נועד לחזור הוא יחזור. אם לא אז לא. דווקא אם קלייר הייתה אומרת לעצמה "למה נראה לו שאני אחכה לו?" ועושה דברים שונים לגמרי ומתכננת לעצמה עתיד אחר לגמרי מהעתיד שנגזר עליה ואז בכל זאתתתת הם היו נפגשים זה יכל להיות אדיר.
ואז מהנקודה שהם נפגשים אין לספר לאן ללכת. הוא רק הולך סחור סחור לרעיון של "היי קלייר חזרתי אחורה בזמן וראיתי אותך בגיל 15 ואנסתי לך את הפרצוף בנשיקות!!11" "חחח זו הייתה הנשיקה הראשונה שלי כמה נורא חח בוא נעשה סקס חחח" וגאדד כמה שהסקס בספר הזה מיותר ולא מוסיף כלום לעלילה ._.
החלק היחיד שעניין אותי היה החלק של אלבה, כי זה סוף סוף היה משהו שקלייר התעקשה עליו ורצתה אותו בניגוד למרות של הנרי.
ואז הנרי מת בסוף ואת כזה "מה."

בפעם הראשונה שקראתי את הספר הייתי "meh." בפעם השניה זה היה כזה "אלוהים, אני לא מאמינה שהצלחתי לקרוא את הספר הזה."

pennylane11

New member
מודה, הקטע של אלבה מטופש

לי יש לימודים ויש עבודה, אז אין לי הרבה זמן לחפור, אני רק אגיד שאת הרעיון עצמו אהבתי מאוד מאוד, הקטעים של שני הנרי תמיד היו טובים ואת האמת החלק שהכי לא סבלתי זה כשהוא בא לבקר אותה בסוף

אבל לא יודעת, יש בספר הזה משהו מקסים בעיניי, כמו שכתוב בו, ניצחון האהבה על הזמן. הבחורה שבי אוהבת את זה

N o R i K o

New member
as מודה, לא קראת את ההודעה שלי...

כי אמרתי שזה החלק היחיד שהיה טוב.

הבחורה שבי אוהבת קיטש. אבל כשהוא הגיוני ומתקבל על הדעת. לא "אני הבחור מהעתיד שלך!!!11" ולא "התאהבתי בך בגיל 6 כששרת בכיתה בשמלה אדומה
"

pennylane11

New member
אוח, אני סתומה

אני צריכה ללמוד לא לעשות חמישים דברים בבת אחתXD
דווקא ממש לא אהבתי את זה. הקטעים שהם נפגשו, בסדר, אבל הקטע של הלידה ובלה בלה בלה, שיעמום מוחלט.

ורדונה2

New member
ת'אמת... *נדחפת*

אני אישית יכולה להבין, נגיד, חוסר רצון לקרוא שוב את הספר השלישי או השני...
את הראשון אני בטח אקרא יום אחד קריאה שנייה, אבל השלישי למשל- הוא כ"כ גרוע שאני לא רואה את עצמי מעבירה את עצמי בסבל הזה שוב

ובד"כ בסדרות ספרים מצליחות אני קוראת כל ספר לפחות פעמיים-שלוש, אבל כאן אין לי חשק ממש (אולי בגלל שספרי ההמשך כ"כ מאכזבים)

hodaya0r

New member
איך קוראים לקברניט המשחק

בספר הראשון?? ברח לי השם שלו וזה מחרפן אותי!!

pennylane11

New member
זאת שאלה מכשילה?

סנקה קריין, לא? אלא אם כן אני סתומה וחושבת על משהו אחר, אבל לא נראה לי...

למעלה