מישהו מחפש עבודה?

Ayelet CA

New member
מישהו מחפש עבודה?

לא נגעתי

" לחברה שמתמחה בפיתוח שיטות ומכשור רפואי בתחום של רפואה משלימה - לאחר פיתוח של 5 שנים של מוצר מיוחד במינו שמהווה התקדמות גדולה ביותר ברפואה - דרושים בכירים בעלי יכולת לקדם את המוצר אטרקטיבי ביותר, מנהל/ת ואנשי מכירות עם ידע מוכח בהקמת רשת מכירות של מוצרים בתחום של בריאות ו/או רפואה משלימה. עבודה במשרה - משכורת 15000 ש"ח ברוטו פלוס 5% בונוסים ממכירות שנפעלו בניהולו של בעל התפקיד, אבל זה רק לאחר תקופת הניסיון של חודשיים, בהם מועמד יעבוד בעבודה חוזית בלבד. מוצר חדש במינו עם פוטנציאל גדול ביותר ולכן גם מתאימים יכולים להגיע לשכר גבוה ביותר ולזמן ממושך! המועמדים הרציניים מתבקשים בנוסף לקו"ח לצרף תיאור קצר אבל קולע אודות ראייתם של דרכי המכירות של המוצר. תיאור זה ישמש כלי חשוב בבדיקת התאמתך לחברתנו. נא להקדיש לו את תשומת הלב הראויה. ‏ בקורות חיים נא לא להסס להתייחס גם לתחומים שבהם ‏אין לך שליטה מלאה. הידע בתחומים של פעילות המוצר נותן לך יתרון נוסף.‏ את המידה הבסיסית אודות המוצר ניתן לקבל באתר ..... את קו"ח ואת התיאור האמור יש למלא באחת הספות - עברית/אנגלית/רוסית/צרפתית ולשלוח לכתובת ..... חברה גם מעוניית במשקיע שיממן את המחקר של יעילות המוצר באוניברסיטאות בחירות של עולם. לאחר קבלת התקציב של מחקר זה נצטרך גם במנהל המחקר בהיקף רב.
דרישות התפקיד:
ראש גדול. יכולת ללמוד ולהבין שיטה חדשה בתחום. יכולת לבנות רשת מכירות של מוצר חדש. יכולת למשה ומתן. יכולת לגייס ולנהל הצוות של אנשי מכירות בהיקף גדול (כמו כן יש אפשרות לעבודות של פרילנסר ללא צורך בניהול הצוות). עברית או אנגלית או רוסית ברמה גבוה. כמה שפות ביחד לרבות צרפתית או גרמנית - יתרון. קשרים אישיים בעולם של רפואה קונבנציאונלית - יתרון. יושר והנהלת היושר לאנשי מכירות בצוות - חובה. שנות ניסיון בתחום דווקה - רצוי אבל לא חובה."

giba70

New member
איזה כיף לשבת על ספה ולמלא קו"ח!

וגם אהבתי את הביטוי "הנהלת היושר", בהחלט חסרים לנו מנהלים בתחום הזה!
ולבסוף - "שנות ניסיון בתחום דווקה", בטח זו טעות, התכוונו לניסיון בתחום הוודקה!

&nbsp

motior

Member
אם יש לי יכולת ליעקב ומתן במקום למשה ומתן

אני גם יכול להגיש מועמדות?

ihtiyar

New member
Moses and the provision of capacity

העברית שלי לא משהו, אז ביקשתי מהתרגומון של גוגל לתרגם את "יכולת משה ומתן" לאנגלית. עכשיו זה מובן לי.

מוגג

New member
משה רבנו

ומתן וילנאי נודעו ביכולת דיבור שוטפת, תנאי הכרחי ל

למעלה