מישהו מטייל מחר?!?!?!

alonaski

New member
מישהו מטייל מחר?!?!?!

איפה שהוא?!!!?... כל החברים שלי לרכיבה או פצועים... או עובדים... או... משהו אחר!
נותרתי לבד...
מחפשת חברים לרכיבה חדשים!!!! מי פנוי?!?!?

קטן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשהו מהפכני!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עליתי על משהו גאוני בשביל אלונה! לרכוב לבד! בלי כל מיני טרמפיסטים מעיקים (מי? מי? מי?) נסי ותהני

EREZ82

New member
פנוי אבל במרכז

אם את מעונינת לרכב באזור גן הורדים וסינגלים החמודים בבית עובד אז סבבה. שלחי מסר.

t a m i 1

New member
לא רק מרחמים...

אלונה ! ביום חמישי - במזג אוויר סביר - יש לי סופסוף חופש ואני רוכבת אם עוד שני חברים ( עדיין אין מסלול ) אני יותר מאשמח אם תצטרפי ונוכל להיפגש שוב על האופניים ! בכל אופן בהצלחה עם מחר ! תמי

רֶשֶף

New member
אם את פה, מקשקשת בפורום, סימן

שאו שלא מצאת לך בסוף עם מי לדווש או שרק התעוררת עכשיו או שניהם. [מתי איזה יזם עתיר ממון יתפוס יוזמה ויבנה אתר שעשועי רכיבה במבנה סגור? מרקורטן משובח ומה? כמו הרכבות הרים בדיסניוורלד, רק בלי הרכבות]

alonaski

New member
שניהם!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

העניין הוא... שככל שהזמן עובר... נראה לי שאפשרויות ה XC הולכות ומצטמצמות... (מפאת הזמן...
) ובסוף אלך על FR מקומי בחולון!

רֶשֶף

New member
כמו "בור בארי" רק בלי ה"בארי"

ועם גג. שיהיה רעפים. כדי שיהיה יפה. בכלל, קונספט מעניין - בור. איפה שאתה לא יכול להרים גבעה, אתה מוריד בור. הכי קל זה לחפור. ובשביל להרים גבעה, ממילא צריך לחפור חומר מאיפשהו... רגע
עליתי על משהו
היזם שיחפור בור, ימכור את החומר שהוא מוציא ליזם אחר שירים גבעה. ככה נשיג שני אתרים. אפשר גם לחפור בור קטן ולהרים לידו גבעה קטנה ולהשיג את אותו אפקט (והפרש גבהים). בעצם, מי צריך יזמים תאבי בצע אפשר להרים (או להוריד אם חופרים בור) את כל הפרוייקט הזה לבד. כל חברי הפורום יצטיידו בכפיות ויבואו לחפור. עד שנת 2050 בטוח נסיים. אולי אפילו נגיע לניו-זילנד. רגע, יש פרירייד מקומי בחולון? אפשר להקים שם את הבור רק ש"בור חולון" לא מצלצל טוב יותר טוב "בור תבור" או "בור עמוקה" (במלרע) או "בור כפר-סבא". מתאים לי. מה, את כל זה חשבתי/כתבתי בקול רם? אפילו לא שמתי לב. איך שהזמן עובר כשמדברים שטויות.

רֶשֶף

New member
יש לי אפילו שם עכשוי...

נקרא לו בָּאבָּלוּבּוֹר ~ עכשיו אתה לוקחת בור שלך ולא בא לפה יותר בחיים ~

ahangri

New member
טיול אופניים מחר

אלונה\ארז מה קורה ? יש מצב לרכב מחר !!! באיזה שעה ?

ahangri

New member
שנת החורף!!!!

ארז מה קורה? אני רואה שאתה מאוד פעיל?

EREZ82

New member
למה לא באת ???

אתמול היה מאסף בראשון ונכנסנו לשטח של בית עובד בלילה היה סבבה בטרוף. סינגלונים בחושך דבר נחמד. תתחיל להיות יותר פעיל . תבקש מהאשה פס לשבת ונארגן משהו.

ahangri

New member
תרדמת חורף

ארז תן התראה של שעה בלילה ואני בא(אחרי כל הסדורים בבית) מאיפוא מתחיל השטח של בית עובד?

shl17

New member
יום רביעי אחהצ

מירב מקווים ליובש מסוים שלא נשבור הראש על הסלעים אתמול בחורשן היה לא רע בחלק מהסינגלים וגם היום עי הבית (גבעות מעל רגבים) היה די בסדר אם כי חלק פה ושם דברי אתנו במסרים אגב איך היה בשוקף מבחינת הבוץ?

למעלה