לרכיבה מעניינת ברמה בינונית (טכני/פיזי)? עדיפות למסלולים המשלבים גם פריחה ומים, רגע לפני שהם בורחים לנו לקראת הקיץ...אפשרי גם באמצע השבוע. גם המלצות עכשוויות ומפות מסלול רלוונטיות שעשיתם לאחרונה ואהבתם יתקבלו בברכה...
אני יוצא למרחקים כאלה כבר מצוות עם פרטנרים לנסיעה. אבל בהחלט יתכן שתוכל להצטרף אלינו או להזמין אותנו לטיול בהובלתך!... שמור אוזן תורנית פקוחה בפורום...
ולענייננו: לאור ההכרות המוגבלת שלי עם מסלולים אטרקטיביים ברחבי הארץ והרצון לגוון, אני מעדיף בד"כ להצטרף לשועלי ניווט ותיקים, בקבוצות קטנות, וזו הייתה מטרת ההודעה...
את השועלה/טיגריסית/לביאה יהודית מובילה מסלול... גם אני יודע לנווט (זוכר משהו מהצבא...) אבל באמת לא איכפת לי להצטרף למישהו שמכיר כל שביל באיזור...(זה נותן את האפשרות להתרכז ברכיבה נטו ולהתעורר רק כשמתברברים...). ודרך אגב, נראה לי שיהודית מעדיפה לנהל את ענייניה בעצמה...
קשה להגיע לצפון או רמת הגולן רק לסופי שבוע, אתם תגיעו עייפים מהנהיגה כבר. רכיבה ביום אצמאות?! כל העם ישראל יהייה קבוצה אחת גדולה במרחביי הארץ ולפחות xCider לא אוהב את זה, גם אני לא. טיול רגלי? בהחלט כן. להיתראות.