מישהו/מישהם יוצאים השבוע

XCrider

New member
מישהו/מישהם יוצאים השבוע ../images/Emo39.gif

לרכיבה מעניינת ברמה בינונית (טכני/פיזי)? עדיפות למסלולים המשלבים גם פריחה ומים, רגע לפני שהם בורחים לנו לקראת הקיץ...אפשרי גם באמצע השבוע. גם המלצות עכשוויות ומפות מסלול רלוונטיות שעשיתם לאחרונה ואהבתם יתקבלו בברכה...

hmich

New member
הייתי מזמין אותך לסופי שבוע....

יש לי מפות&ניסיון, אבל יכול להיות שהגליל&רמת הגולן רחוקים לך. ראה ההודעה של hmich מ-05/05

XCrider

New member
תודה. לא רחוק מדיי אם כי בדרך כלל

אני יוצא למרחקים כאלה כבר מצוות עם פרטנרים לנסיעה. אבל בהחלט יתכן שתוכל להצטרף אלינו או להזמין אותנו לטיול בהובלתך!... שמור אוזן תורנית פקוחה בפורום...

XCrider

New member
בדיוק שמעתי אתמול את הגששים: ../images/Emo151.gif

"הלו, זה רדיו?" "זורבמה?" "זרבוביתי, זרבוביתך, זרבוביתו, זרבוביתה, וכן הלאה..." "יחרבתאק!" "יחרב ביתך...."

RockhopperJudy

New member
נו אמנון תרים את הכפפה

לא את זו שהשארת על גג המכונית, ... ותכריז
: מי שרוצה לרכב ככה וככה, נפגשים ב... ורוכבים לכיוון של.... ומסיימים כמובן (איך אפשר שלא) בשווארמה בעוספייה...
העם מחכה להכרזה!!!

XCrider

New member
ואת רוצה שישפדו אותי במנגל על

טעויות בניווט???!!!...
יום העצמאות קרוב... ואגב, באמת איבדתי כפפה, אבל זה היה מזמן. זה באמת נשאר על הגג?...

rboneh

New member
אז יש רכיבה מחר?

גם אני מעוניין. ומה לגבי 20K? או המסלול של אלי סט מזנוח? (בלי שווארמה אבל אולי גם עם פחות ממנגלים לאורך המסלול...)

XCrider

New member
כנראה שהוא לא שם לב שהמיקרופון פתוח

...
ולענייננו: לאור ההכרות המוגבלת שלי עם מסלולים אטרקטיביים ברחבי הארץ והרצון לגוון, אני מעדיף בד"כ להצטרף לשועלי ניווט ותיקים, בקבוצות קטנות, וזו הייתה מטרת ההודעה...

akivab

New member
אני שומע ממך צליל זילזול ... אמנון?

יהודית היא לא רק שועלה ותיקה אלא גם טיגריסית וכדאי שתתיחס אליה לפחות כלביאה בניווטים.

XCrider

New member
חס וחלילה! פשוט לא ראיתי עד היום

את השועלה/טיגריסית/לביאה יהודית מובילה מסלול... גם אני יודע לנווט (זוכר משהו מהצבא...) אבל באמת לא איכפת לי להצטרף למישהו שמכיר כל שביל באיזור...(זה נותן את האפשרות להתרכז ברכיבה נטו ולהתעורר רק כשמתברברים...). ודרך אגב, נראה לי שיהודית מעדיפה לנהל את ענייניה בעצמה...
אז להתראות בשבילים...

Eyal Hershtik

New member
אמנון תצטרף אלינו לשאנטי בשישי

פרטים בקרוב - אני מקווה שכבר הערב אייל

hmich

New member
ראיתי, אתם קבוצה ממרכז הארץ ו...

קשה להגיע לצפון או רמת הגולן רק לסופי שבוע, אתם תגיעו עייפים מהנהיגה כבר. רכיבה ביום אצמאות?! כל העם ישראל יהייה קבוצה אחת גדולה במרחביי הארץ ולפחות xCider לא אוהב את זה, גם אני לא. טיול רגלי? בהחלט כן. להיתראות.

flipper

New member
מה עם טיולים של השאנטי לאלה שהם

עוד לא בדיוק בינוניים?

Eyal Hershtik

New member
היי הדס !

בקרוב מאד ! קבלי זאת כהבטחה אישית ממני אני באמת חושב שאולי עשינו קצת עוול למתחילים אך בקרוב מאד נעשה משהו שיתאים אייל

למעלה