אנזים ושמירת חום
אנזים - נסי להריץ חיפוש בגוגל, אם לא תמצאי, תוכלי לקנות דרכי.
שמירת חום - אין לי כלל נסיון עם המכשיר שאת מציינת. את כל סוגי הגבינות, גם המסובכות ביותר אני מכין תוך שמירת חום עם שמיכה.
בשנות ה-50, היה לנו תנור בישול מאד גדול עם מדף קטן מעליו/בקירבתו, היתה שמה כוסות עם חלב שעבר סף רתיחה וכעבור יום-יומיים זה היה מוכן. החלב היה גולמי מהכפריים בסביבה.
לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מן המכשירים: מכונה להכנת יוגורט, מכונה לאפית לחם, מכשיר יעודי להכנת צ'יפס ובטח שכחתי כמה.