מישהו מכיר אולי את המכינה הבינתחומית

• פותח הנושא ahia
  • פורסם בתאריך

ahia

New member
מישהו מכיר אולי את המכינה הבינתחומית

בבאר שבע? אני מעוניין ללמוד עיצוב תעשייתי בבצלאל או בשנקר או אולי אפילו במקום אחר, עוד לא ממש החלטתי, בשנה הבאה. לצערי אין לי תיק עבודות, ואני חושב לעשות מכינה. אני מתגורר באיזור באר שבע ולא מתכנן לעבור לאיזור המרכז השנה.השאלה האם מישהו מכיר את המכינה הבינתחומית לעיצוב מתוך הכרות אישית או משנית ויכול לייעץ לי האם כדאי/לא כדאי, האם זה תורם או שבכלל עדיף לי להגיע עם תיק עבודות פחות מקצועי שאני אעשה לבד עם עזרת חברים/משפחה. תודה לכל העוזרים. חוצמזה, אם יש מקום אחר באיזור הדרום, אני אשמח לשמוע עליו. תודה.

שאלה טובה

שאלת המכינה או לא מכינה עולה הרבה וזה מאוד אינדיבידואלי... באופן עקרוני, רוב הניגשים לבחינות עושים מכינות וללא ספק מגיעים מוכנים יותר. אני יכולה להגיד לך בצורה ברורה, מאחר ואני רואה איך אנשים נכנסים למכינה בקונספט ואיך הם יוצאים....מרחב התפיסה וההבנה שלהם בתחום העיצוב גדל לאין שיעור! יחד עם זאת, ישנם גם אלה, המכינים תיק תמים ומתקבלים. יש הרבה מכינות, יש שתיים מרכזיו, שמוציאות לאקדמיות את מרבית הסטודנטים, אם האקדמיות אוהבות את זה אולא, זו האמת. התחרות מאוד קשה, מאות מנסים להתקבל ולכן יש מקום למכינה.אם אתה מרגיש מוכן, אתה יכול לנסות לגשת לבד.כדאי לבדוק מהם המבחנים וכו' כדי בכל זאת לא לבוא לגמרי בלי ידע מקדים... אתה מוזמן ליצור דברים ולהראות לי במייל הפרטי פה ואשמח לייעץ לך באופן אישי. בהצלחה רבה, יפעת שגב

ahia

New member
תודה רבה

אבל השאלה האם מישהו מכיר את המכינה הזאת ספציפית נותרה פתוחה...

אני למדת שם

לדתי בבינתחומית בת"א התקבלתי אחר רשימת המתנה לחולון שם רציתי ללמוד אותם אנשים פחות או יותר מלמדים גם בת"א וגם בב"ש אני הגעתי עם אפס ידע לגבי עיצוב ובלי ציור אפילו. בניתי תיק עבודות שם את יכולה להסתכל עליו אצלי בבלוג שנמצא בחתימה

למעלה