מישהו מכיר אולי מקום להדפסה על חפצים?

Digi Lista

New member
מישהו מכיר אולי מקום להדפסה על חפצים?

ואני לא מתכוונת רק לחולצות אלא יותר לכיוון של משחקים מיוחדים,כלי אוכל מיוחדים,דיסקים,מגבות,מגשים,ואפילו עשיית מין "ספר אישי",רצוי באיזור חיפה,עפולה והצפון ובמחירים לא רצחניים כי מדובר על מתנות לכמות ילדים(ילדי סי.פי) ובגלל שאפילו מינימום הילדים זה 7(רק הכיתה שלי והם בדרגת פגיעה גבוהה פיזית ושכלית ככה שאני גם מוגבלת בעניין מה לקנות,על אף שיש עוד כמה שאני רוצה לארגן להם מכיתות אחרות וכמובן לצוות)ואם המחירים יהיו בשמיים אני לא אוכל לממן אותם ממשכורת עלובה של שירות לאומי ובייביסיטר... ../images/Emo51.gif מראש ואם יש לכם רעיונות למתנות מיוחדות ומקוריות אני אשמח../images/Emo13.gif אגב,אני עדיין קוראת פה וחושבת שזה פורום מקסים וחשוב המהווה עזרה ותמיכה גדולה למי שזקוק,רק שלאחרונה לא יצא לי לכתוב../images/Emo13.gif

רובי א26

New member
לא מכיר הדפסה על חפצים וכו,"

ואני לא ממאיזור שלך ../images/Emo13.gif. אבל אוליי שיר מה../images/Emo23.gif כמה מילים מה../images/Emo23.gif+ תמונה שלך לניליין ויאלה לתת לפי דעתי אחלה מזכרת ואחלה מתנה ולא עולה הרבה כסף

לפני כמה שנים סיון קיבלה מהגן

צלחת לאוכל שעליה ציירו בטושים שלא יורדים וכתבו הקדשה זה ממש נחמד ויש לה את זה עד היום, (היא אוכלת בזה ארוחת ערב) זה לא צריך לעלות הרבה סה"כ . כמה צלחות פלסטיק וכמה טושים עמידים ומכאן כיד הדמיון ..... עוד דבר נחמד שהיא קיבלה לפני כמה שנים מבת שירות - שלט לדלת של החדש שלה (אפשר לקנות בחנויות לחמרי יצירה צורה מעץ לשלט ולצבוע/לצייר/לכתוב....)

הדפסה וצילום על אביזרים שונים

ניתן להכין בחנויות צילום,או צלמים שעוברים בין גני ילדים ונוהגים להכין מתנות כאלה(על תיקים,על צלחות,על שעונים וכו...... בהצלחה

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה על הניסיונות לעזור../images/Emo13.gif

אני עדיין מתלבטת מה אני רוצה וכמה כסף אני יכולה להשקיע בזה,דיסקים עם כול התמונות שיש לי שלהם ממהלך השנה(ויש לי כמויות כי המצלמה דיי דבוקה לי ליד ואני מצלמת בלי הפסקה הכול,עד עכשיו בספירה עילגת מדובר בכ5,000 תמונות בערך מתחילת השנה)יקבל כול ילד וכול איש צוות משמעותי וכמובן ברכות אישיות שזה החלק האהוב עליי על אף שאני לא יודעת כמה אני יכולה להגיד לחלק מהילדים נוכח רמת ההבנה שלהם ובכול זאת ברור שאני אכתוב מה שאני מרגישה ומנקסימום המשפחות יהנו שאוהבים את הילדים שלהם ואני באמת אוהבת,אבל אני מנסה לחשוב מה אני אקנה שבאמת יהיה שימושי לילדים האלה,מילא אם היה מדובר בילדים רק בעלי פגיעה פיזית או שכלית אבל כשמדובר בשתי הפגיעות יחד מדובר גם במגבלות נוספות מבחינת בחירת המתנות(אני מנסה להתאים אישית מתנה לכול ילד ולא לקנות כללי),חשבתי אולי לקנות אביזרי עזר יחודיים ועליהם להדפיס תמונות של הילדים כדי שיהיה גם יפה(שזה נחמד,אבל חלק מהילדים גם לקויי ראייה בדרגות שונות) ובעיקר שימושי,העניין הוא שגם לשלם על האביזרים וגם על ההדפסה זה המון כסף ואני לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה עם המעט שאני מרוויחה כרגע... בכול אופן שמרתי את השרשור ואני מקווה שאוכל להיעזר בו בהמשך,כמובן שאני אשמח לעדכן מה קניתי בסוף וחוויות מהפרידה באמצע אוגוסט בסיום הקייטנה(אם כי יש בהחלט דיבורים שהשירות לאומי נגמר אך העבודה במקום לא,בינתיים כלום לא סגור ועדיין יש תחושה אופטימית...)../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif לכולם על הרצון הטוב והניסיונות לעזור לי../images/Emo39.gif

למעלה