מישהו מכיר אולי???.........????

lizard83

New member
מישהו מכיר אולי???.........????

איזושהי חוות זוחלים בצפון, או משהו בסגנון... אני חייבת סיוע וחוות דעת של מישהו שמבין באיגואנות (בעיית עיניים חמורה ביותר) ושמעתי שיש משהו בצפון בכל מקרה אם מישהו מכיר איזשהו מומחה, לא משנה איפה בארץ המקרה הוא באמת בהול תודה מראש

naja

New member
עזבי אותך מ"מומחים" למינהם.

כשמדובר בבעיה רפואית רצוי לפנות לוטרינר שמתמחה בזוחלים. מהרשימה הזו אני יכול להמליץ לך מניסיון על שגיב בן יקיר וצחי אייזנברג.

מהרשימה של הצפונים אני יכול להמליץ

על איתי בר שי שנדמה לי שנמצא כרגע בחו"ל ועל שלמה עמיאל שעובד גם עם וטרינר שמתמחה ברפואת עיניים, ככה שאולי הם יוכלו לעזור לך.

lizard83

New member
הסיפור המלא הוא בעצם....

שכנראה התפתחה לו דלקת בעין, לא ממש ברור ממה והיינו היום בבדיקה אצל מומחה עיניים בבית דגן והוא אומר שמאד סביר להניח שהוא כבר לא יחזור לראות בעין, ובכלל אין שהיא נראית כרגע, יש אפשרות להסיר אותה או לתפור אותה ולקוות לטוב הבעיה היא שהייתי רוצה לשמוע דעה נוספת אז השאלה אם הוטרינרים שהמלצתם לי יכולים לעזור בבעיה כזו..... אשמח לקבל חוות דעת

בקשר לבית דגן

אני יכול להוסיף, לא להסתמך על הדעה שלהם ב 100% ולמה. אני וחבר רכשנו 2 כלבים מארצות הברית, לאחר שנה הכלב של החבר סבל מדלקות בעיניים. הוא ניגש כמובן לבית דגן ובדיקה שלהם העלתה שלכלב יש קטרת,והוא יהיה עיוור לכל החיים. כעבור חצי שנה החבר עבר לגור בצפת וניגש לעשות לכלב חיסון, וסיפר לרופא את ההיסטוריה של הכלב, וכמובן הרופא עשה בדיקה וגילה שזאת דלקת חמורה ונתן משחת עיניים כמו של בני אדם. כעבור שבוע הוא ניגש לבדיקה ואיזה פלא הכלב רואה. תמיד צריך לקבל חוות דעת מעוד רופא.

סייבל

New member
אם אתה רוצה אדם שמתמחה

בזוחלים למניהם בצפון יש את גולן פדידה יש לו חווה בקיבוץ מצובה זה המספר שלו. 0507816972

naja

New member
ולמה לדעתך היא צריכה לפנות לגולן?

הבעיה שהיא מתארת היא בעיה רפואית שמצריכה(מחייבת לדעתי) מעורבות של וטרינר. עם כל הכבוד לגולן ולידע שלו, אני לא חושב שהוא הכתובת לטיפול במחלות זוחלים. בשביל זה יש וטרינרים שהתמחו בנושא.

סייבל

New member
לא אמרתי שהוא וטרינר

ומעבר לזה אולי הוא מכיר ויכול לעזור ואף הוא ישלח אותה לוטרינר גם הוא נכון הוא לא מטפל במחלות זוחלים אך , הוא יכול לחוות דעה כמו שאתה חווית שלא כמוך מבלי לראות את הבעיה אולי הוא יראה וגם יפנה אותה לוטרינר כמו שאמרתי . זאת דעתי בין היא מקובלת או לא.

naja

New member
עלי הדעה שלך לא מקובלת.

היא מתארת בעיה רפואית, כזו שצריכה בדיקה וטרינרית. אני לא צריך לראות את הזוחל כדי לקבוע את זה. ארצנו הקטנה מלאה "מומחים" לזוחלים, שרובם לא מבינים יותר מידי בזוחלים וברפואה שלהם(כולל חלק מה"שמות הגדולים") ולך, ובטח לה, אין את הכלים לקבוע איזה מה"מומחים" יכול לפתור לה את הבעיה(מבלי לפגוע בגולן.) הדבר היחיד שהיא צריכה לעשות זה לגשת לוטרינר. אם היא כבר קיבלה המלצות כולל שמות של וטרינרים, אני לא רואה סיבה לשלוח אותה למגדל זוחלים. לא מדובר פה באיזו בעיה התנהגותית אלא בעיה רפואית. הגיע הזמן שאנשים בארץ ישנו את דרך המחשבה שלהם בכל הנוגע לטיפול רפואי בזוחלים ובכל הנוגע להעזרות במומחים למיניהם שמסתובבים בענף.

lizard83

New member
חבר'ה... תודה לכולם על ההעינות, אבל

האיגואן עבר את הניתוח אתמול ע"י הוטרינר שטיפל בו מהתחלה. בקשר למה שנאמר על בית דגן אני בהחלט מסכימה, ואם הייתם נוכחים בחדר ברגע שעשו לו את הבדיקה הייתם מסכימים איתי הרופא עיניים טוען כי הוא לא ראה כזה דבר מעולם, והיתה שם יותר מידי סקפטיות שגרמה לנו להרגיש עוד יותר רע עם מצבו. בקשר לדעה נוספת ניסינו, אבל מצד שני לא היה ממש זמן כי העין כבר היתה באמת במצד נורא שפחדנו שכל רגע היא פשוט תנשור לצערנו הוא נשאר עם עין אחת אך למזלנו הרב עדיין בחיים ונקווה שלעוד הרבה מאד זמן אז רק תאחלו לנו החלמה מהירה
ושיתאושש כמה שיותר מהר

סייבל

New member
זוכר מה אמרתי

בפרסומו של הדבר שבעצם אני התכוונתי לשלוח את זה בפרטי לlizard83 מבלי לערב אותך או כל אחד אחר בדעתי בעצתי או בכל דבר אחר אז מבלי לפגוע או להעליב או משהו ,לא דיברתי איתך ולא שאלתי את דעתך. לכן אני לא חושב שהיתה לך הזכות בכלל להגיב לי מאחר שקודם לכן פרסמתי התנצלות על כך שזה יצא בכולל בפני כולם ולכן בראש ובראשונה התנצלתי לפני יונתן לפני כולם שלא יצא דבר וחצי דבר אז 2 האנשים היחידים שאליהם כתבתי פה הם lizard83 ויונתן . לא זכור לי ששאלתי בעצתך או בדעתך. יום טוב

זה שהתכוונת לשלוח את זה לפרטי

זה בסדר גמור. הבעיה שלא שלחת את זה לפרטי וזה התפרסם בפורום. ברגע שזה התפרסם בפורום אנשים יכולים להגיב, ולאור העובדה שזה קשור לנושא השירשור גם הגיבו לפני שאני הספקתי למחוק את ההודעה שלך (כמו שאני מניח שרצית). בכל מקרה אני חייב להסכים עם NAJA לגבי זה שהעצה שלך גרועה במיוחד לאור העובדה שמדובר במקרה חרום ולא בבעיה התהגותית או שנוגעת לטיפול שאינו דורש וטרינר. בפעם הבאה אתה גם מוזמן לשלוח לי מסר בבקשה שאני אמחק את הודעתך במקרה וטעית.

למעלה