מישהו מכיר או יודע מניסיון אישי?

מישהו מכיר או יודע מניסיון אישי?

אני מחפש ידע מניסיון אישי (ידע תאורתי יש לי) של מישהו שניסה להביא ילד בהפרית מבחנה ועם אם פונדקאית בארה"ב. הכוונה היא להביא את הילד בצורה חוקית בחו"ל ואז להחזיר אותו לארץ ללא אימו.

האמת?

איכשהו יש לי הסתייגות פנימית חזקה מהרעיון שלך. מצטערת. אני מקווה שהעולם יוציא את הפונדקאות המסחרית אל מחוץ לחוק.

אברקסס

New member
מסכימה איתך מאוד

ממה שיוצא לי לראות בפורומים של משפחה גאה אין ממש דיון על העניין הזה והשלכותיו המוסריות. אולי לי כאשה קל לדבר, כי יש לי אפשרות "לייצר לעצמי" ילד ביולוגי, אבל התהליך הזה שמפרק נשים לחלקי גוף עוברים לסוחר (ביצית, רחם...) הוא מזעזע. אל תגידו לי שזה כמו תרומת זרע, כי זרע אמור להיפלט מהגוף, וממה ששמעתי התהליך הזה אפילו נעים, מה שלא ניתן לאמר על שאיבת ביציות. וגם את כל הסיפורים על פונדקאיות מאושרות אני לא קונה... כמו במקרה של זונות - מי שיש לה אלטרנטיבה לא מוכרת את גופה, לא משנה לאיזו מטרה. ומי שאין לה אלטרנטיבה - כדאי שהסביבה, החברה, המדינה - יצרו את האלטרנטיבה. ואנחנו, שמעודדים משפחתיות "שלא כדרך הטבע" צריכים להרפות קצת מקידוש הגנטיקה, ולהיות מסוגלים לאהוב ילדים שלא יצרנו מהחומרים של עצמינו.

מאד אהבתי את הסיפא של דברייך -

"ואנחנו, שמעודדים משפחתיות "שלא כדרך הטבע" צריכים להרפות קצת מקידוש הגנטיקה, ולהיות מסוגלים לאהוב ילדים שלא יצרנו מהחומרים של עצמינו..." וגם את כל היתר

יש את ,אוייש איך שכחתי את שמו

שממתין עכשיו ללידה שעשה ילד עם פונדקאית.ישראלי שחי בארה"ב. הוא ישמח לספק מידע. תעשה חיפוש למילה פונדקאית. זה פרוידיאני ששכחתי שמו?

רענן

זה המייל שלו: [email protected] וזה האתר שלו: http://raananh.tripod.com/ad.html אולי תתחתנו, ותהיה פונדקאות אחת לשניכם
(ההערה לא לרונית, כמובן
- לפני שפרוייד יתהפך שוב).

אבא גאה

New member
לא יודע למה

אבל גם לי יש צורך עז להסתייג. ילד בא מאהבה. מקווה שאף אחת לא תיפגע בתהליך הזה שלך.

למעלה