מישהו מכיר "אנטיביוטיקה טבעית"

מישהו מכיר "אנטיביוטיקה טבעית"

שעשויה מציפת אשכוליות . (שכחתי את השם - זה בבקבוק לבן עם כיתוב אדום) לפי מה שכתוב על זה זה יכול לרפא כל דבר (פיסי). האם יש בזה משהו או שחבל על הכסף.

כן GSE או תמצית זרעי אשכולית הורג קנדידה ועוד

היי, כן, תמצית זרעי אשכוליות או GSE היא ידועה ביכולתה להרוג חלק מסוגי הקנדידה, פטריות נוספות וחיידקים רעים ואכן משמשת חלופות לאנטיביוטיקה, אך לא כנגד כל מיני החיידקים, אלא כנגד חלקם. בבדיקה של DDI לצואה, יש גם בדיקת היכולת של GSE להרוג חיידקים ואז גם אפשר לדעת את יעילותה. כעיקרון זה מוצר מר בטירוף והאריזה בישראל היא כפי שתיארת, אבל לא קל לתת אותה לילדים וזה מצריך נכונות ושיתוף פעולה. יש לי את המוצר והשתמשתי בו לעצמי בעיקר. צירפתי לך מידע באנגלית על GSE. יש בארץ גם מוצר אורגני כזה שברא צמחים משווקים. טיפול במעי כדאי לעשות אחרי בדיקה ועם הדרכה. בברכה, תלמה.

מה לגבי שמן אורגנו וזרעי ענבים?

קראתי לא פעם שאורגנו הוא האנטיביוטיקה של הטבע. מה דעתך?

שמן תערובת של שמן אורגנו וזרעי ענבים? ממש לא

שמן תערובת של שמן אורגנו וזרעי ענבים? ממש לא. אורגנו יעיל רק לחלק קטן מיצורי המעיים ואז נותנים אותו כמיצוי מרוכז ובטח לא כשמן תערובת של שמן אורגנו וזרעי ענבים. שמן זרעי ענבים הוא זול ואין לו שום השפעה חיובית על המעיים. מיצוי צמחי של אורגנו יש בחברות המתמחות בכך - ברא וכל היתר. ראיתי עשרות בדיקות צואה ורק במיעוטן היתה המלצה על אורגנו. מרבית ההמלצות הן על אובה אורסי (ענבי דוב) וקפריליק אסיד. אני נעזרת הרבה בקפריסידין A של אקולוג'יקל שמאד יעיל לחיידקים וקנדידה. זו חומצה קפרילית מחוברת למגנזיום ואבץ. מוצר דומה בארץ, הוא של NOW ומכיל גם פו'דארקו שהוא מוצר מצויין לקנדידה וגם אגוז שחור (טוב נגד פרזיטים וחיידקים) ואורגנו טהור. להיזהר עם ילדים קטנים וטוב למבוגרים. אגב, זרעי ענבים, הוא אנטיאוקסידנט מעולה ואני מזמינה אותו של חברת פיור.

אכן מר בטירוף, ולכן מוהלים במיץ ושותים מהר../images/Emo13.gif

מר ומגעיל, אין מילה אחרת.. אפילו מים רגילים ששותים אחרי כן, נדמים מתוקים יותר. לכן קשה מאד לתת לילדים. בשבילי? על קיבה ריקה, עם קצת מים והרבה מים אח"כ.. לשטוף את הטעם..

למהול במים לא רק בגלל הטעם

מדובר בחומר חזק מאוד, מאוד. על המוצר שלי יש הזהרה מפורשת לא לקחת בלי למהול. אני שמה גם שתיים שלוש טיפות במיכל המים המינרליים, כדי למנוע התפתחות של פטריות.

JacobSk

New member
GSE לא אורג כל סוגי הקנדידה

זה לא דבר אוניברסלי נגד פטוגנים.בהמלצות של מעבדת DDI ממליצים GSE לפטוגנים ספציפים. רצוי לפחור נטורופטיה לבעיות במעים מאחורי בדיקה ב מעבדה טובה.

למעלה