מישהו מכיר אתר שמלמד ספרדית?

rmoses1

New member
לא ידוע לי על אתר כזה אבל..

יש כמה ספרים טובים בעברית שמלמדים ספרדית שאתה יכול לקנות, ואם יהיו לך שאלות או דברים שלא מספיק ברורים לך בספר, אתה תמיד יכול לשאול אותנו כאן בפורום ונשמח לעזור לך. אם אתה מעוניין, אשמח לספק לך רשימה של ספרים שאפשר לקנות ברשת. בהצלחה, ראובן

עויפר

New member
ממליץ בחום על ערכות של ברליץ...

לפני כשבועיים קניתי ערכה ללימוד ספרדית של ברליץ... הערכה לא זולה (225) אבל כוללת שלש קלטות וחוברת. מרגע שעוברים את הפתיחה (בקולו של דן כנר) כל הקלטות הינן בספרדית, והעליה ברמה הינה יפה ומסודרת. הקלטות מעניינות ויעילות ביותר! בנוסף - החוברת כוללת את התמלילים שבקלטות, בליווי הסברים ותרגומים נחוצים. הקיצר - מומלץ ביותר!

rmoses1

New member
תודה עויפר, ברוך הבא לפורום

אתה מוזמן להשאר כמה זמן שאתה רוצה
ראובן

Hurakano

New member
ברוך הבא ו.....

יש לך טעות - se dice MUCHAS gracias ושאלה - מה בדיוק התכוונת לכתוב בתוכן ההודעה ? לא הבנתי

ויקי16

New member
נראה לי שהוא התכוון לומר:

"זה מה שהתכוונתי לעשות" (להישאר בפורום כמה זמן שירצה...)

rmoses1

New member
צריך להיות -

eso es lo que tengo intencion de hacer (זה מה שאני מתכוון לעשות). ראובן

עויפר

New member
חן חן... זה בעצם תרגום של...

"זה מה שיש בכוונתי לעשות"... ותודה על התיקון... אני עוד ממש בתחילת הדרך

rmoses1

New member
no hay problema תרשה לי להמליץ לך

וכמובן גם לשאר משתתפי הפורום על bablefish של אלטה ויסטה שפשוט יכול לתרגם לך משפטים שלמים מאנגלית לספרדית ולהיפך (ועוד שפות). ראובן

עויפר

New member
כמובן, אבל...

אני משתמש ב-Babelfish באופןקבוע, אבל בעיקר כדי לתרגם מספרדית לאנגלית... כדי ללמוד ספרדית, אני מעדיף לכתוב את המשפטים העילגים שלי בעצמי

Hurakano

New member
לא לא !

אני ממש לא ממליץ על babelfish !! זה נותן תרגום ישיר ! לא תרגום חופשי (כמו שצריך להיות). נסו לתת לו משפטים מתוחכמים ותראו.... נתתי לו פעם לתרגם לי עמוד והתרגום יצא על הפנים... יש גם לא מעט מילים שהוא לא מכיר.... במיוחד פעלים. ובכלל ניסיתי אותו לא מעט פעמים והוא ממש לא מומלץ... הוא רק מטעה.

למעלה