מישהו מכיר את אראל אורן?

roniby77

New member
מישהו מכיר את אראל אורן?

שוב שלום אני יודע שפתחתי שרשור דומה אך אני מאוד מבולבל ובדילמה ענקית הצעיו לי את גיל גרנות ומצד שני הכפישו את שמו מישהו מכיר את אראל אורן ? מישהו היה אצלו? תודה לכולם

supernimer

New member
roniby77 יקר

כמאמן/תזונאי אני לא מכיר את אראל אורן מבחינה מקצועית. נתקלתי בפרסומים שלו, וראיתי אותו השנה בתחרות מר ישראל (IFBB). הבחור מפתח גוף מקצועי, ולדעתי נראה מצוין בתחרות בה השתתף ושום דבר לא ייקח ממנו את זה, אני בטוח שמה שהוא השיג בעצמו זה הרבה מעבר למה שמרבית לקוחותיו יבקשו/יוכלו להשיג, ולכן אני מעריך שהוא יכול לסייע לך ולאחרים. עם זאת, קצת מציק לי השיווק האינטרנטי האגרסיבי שלו, שלטעמי מציג אותו כסוג של "אורן זריף" (מחולל ניסים...). הכל שם נשמע לי "טוב מדי" אלא-אם-כן גם תרופות מעורבות בסיפורי-הפלא באתר (אבל אולי באמת הוא גילה משהו שאנשי המקצוע בארץ לא יודעים... אבל אני בספק). ראיתי גם שאראל מציג עצמו כ"מר ישראל 2009", שזה נכון, אלא שהוא שכח לציין שהוא התחרה בקטגוריית "עד 65 ק"ג" (יש קטגוריות עד 90 ק"ג ואילך - ואלו החבר'ה הגדולים באמת בתחום) ושלא היו לו מתחרים כלל בקטגוריה שלו (מסיבות שלא קשורות בו) ולכן זכייתו הייתה אוטומטית. כאמור - אין בזה בכדי להפחית מההישג האישי שלו בפיתוח הגוף המרשים, אבל בכ"ז, הבומבסטיות של הפרסומים שלו מטעה ומנופחת. אבל אולי אני נאיבי ומישהו בפורום יתקן אותי... מה שיותר מסקרן אותי - זה למה ה"דילמה הענקית" האישית שלך? בסה"כ השיטות רובן ידועות. לכל איש מקצוע (כמובן אני מנפה את כל הבינוניים ומטה) הידע הספציפי שלו, אבל אני מבטיח לך שהעקרונות דומים. אני לא חושב שיש הבדל כ"כ גדול בין איש-מקצוע אחד לרעהו עד כדי "דילמה ענקית", שבגינה מאז השרשור הקודם שפתחת לא "התחלת לעבוד על עצמך" כי אתה מחפש בין האנשים המשווקים ביותר... אני חושב שעדיף לך לקבוע פגישה עם כל אחד מהשניים (או יותר) שאתה מתלבט ביניהם, לשאול שאלות לגבי הדרך שלהם, לברר כמה זמן הם בתחום, לקיים תיאום ציפיות ולבדוק האם זה ריאלי, לבדוק כימיה איתם, ואולי חשוב מכל תחושה של יחס אישי לצרכיך ויכולותיך (כי זו לא חוכמה להוציא מהמגירה תפריט שמכיל רק מאכלים שאתה לא סובל בשעות שאתה לא יכול לאכול). אם יש לך דרישות מיוחדות/מטרות שונות/משתנה אחר מרוב הלקוחות הבריאים שמחפשים לעלות במסה/"להתחטב" - חשוב שתציין זאת כאן. הצלחה רבה נמרוד

Y a n i B

New member
בוא אני אגיד לך לגבי א"א:

כבר 5 שנים שאנשים שמים עליו שאלות. אני חושב שכל האנשים שיותר מבינים בתחום (החברה בפורום חד"כ וב-LBS) רוצים להגיד עליו אותו דבר, אבל מפחדים מתביעות דיבה פשוט.

roniby77

New member
תזונאי

אני לא מכיר הרבה את התחום ולכן פגישה עם המאמנים למיניהם לא תתן לי כלום מלבד כימיה שעם זה אין לי בעיה עם אנשים .יש שיגידו טוב על זה ורע על זה אני מחפש מישהו אמין זה הכי חשוב לי ולכן אני כאן בפורום מחפש אנשים שהיו אצל גיל ואצל אראל למרות שאראל יותר יקר אבל הוא מבטיח תוצאות יש טוענים שהם לא ריאליים וזה אני מפחד לא רוצה לשלם סתם והכי חשוב להתאכזב זה נושא חשוב ועד שלקחתי החלטה לא רוצה לצאת ממנה ללא תוצאות גיל לוקח 800 שקל ואראל לוקח 1600 חברים צריך את עזרתכם תודה לכולם

arad700

New member
ארד

לא רע בכלל השאלה מה את-אתה מחפש-ת ? כושר או תזונה בלבד?

למעלה