מישהו מכיר את האתר הזה בצ'כיה?

noamsela

New member
מישהו מכיר את האתר הזה בצ'כיה?

קבוצה של חברים שלי רוצים להתארגן ולסוע לאתר בצ'כיה בתור "סיפתח" לעונה שבאה עלינו לטובה. אתר בשם spindleruv או בעברית ספינדלרוב? מישהו שמע / מכיר? אם כן אז פרטים יואילו בבקשה. ברור לי שזה לא שלג צרפתי או שוויצרי אבל רק לדעת האם לא ניפול בגדול על אתר שהוא כמו החרמון...

amircarel

New member
טוב..אז לא הייתי שם אבל

כך מדובר על אתר קטן סה"כ בעל כמות מעליות קטנה...יתרונו העיקרי בעלויות בייחוד בהשוואה לאתרים אירופאים גדולים

noamsela

New member
אתה אומר כי קראת באתר אינטרנט?

או מנסיון/ שמעת ממישהוא? אל תשכח שזאת לא חופשה עיקרית, אלה רק סיפתח.

amircarel

New member
שמעתי על זה הרבה...

גם אם תיכנסי לאנטר שלהם תגלי שמדובר באתר קטן יחסית

ekaniel

New member
הייתי במרץ 2003

האתר יותר גדול מהחרמון. הרבה, הרבה יותר מסודר ומתוחזק. לרמת בינוני ומעלה, לא יותר מיומיים. הסטייקים מעולים!!!

ekaniel

New member
צכיה

לא צילמתי את הסטייקים (לצערי גם לא את האתר) אבל אשמח לפרט לגבי האתר, מלון וכו' לפי דרישה.

davesh

New member
למה לא יותר מיומיים?

תן קצת פרטים לגבי עלות, שהייה וכו' ...

ekaniel

New member
צכיה

אז ככה: לא יותר מיומיים מכיוון שהאתר קטן, מעט מסלולים. צכיה עוד לא עברה ליורו לכן המחירים בה מאוד נמוכים , דבר המשפיע מאוד על תנאי מחייה נוחים ביותר. לכן דרך אגב לא כדאי להשקיע בסה"כ יותר מ-700 $ . אני ממליץ לצאת למקום שכזה, כחופשה שנייה או שלישית, אבל חד משמעית לא כחופשה יחידה, במקרה כזה מציע להשקיע עוד קצת כסף ולצאת לאלפים, מקווה שעזרתי.

noamsela

New member
חשוב לי מאוד לדבר איתך

אנחנו שקלנו ברצינות להזמין לשם אבל מתלבטים בגלל גודל האתר.. יש שם offpist לסנובורד ? אנחנו אמנם לא לחופשה מרכזית אבל עדיין נוסעים ל 6 ימי גלישה אז זה מדאיג.

למעלה