מישהו מכיר את האתר הזה?

feanor7

New member
מישהו מכיר את האתר הזה?

http://elfwood.lysator.liu.se/loth/g/o/goldseven/goldseven.html יש באתר הזה ציורים מאור יפים של איזו ציירת מוכשרת. אני אישית נורא אהבתי את הציורים שלה שקשורים לששאוש"ק. הדמויות אצלה דומות מאוד לאיך שדימיינתי אותן. מישהו מכיר אתרים אחרים עם ציורים מעניינים? ד"א אני חדשה פה.. קוראים לי טל ואני בארה"ב כרגע.
אני בתחילת storm of swords אז בבקשה בלי ספוילרים בתגובות להודעה הזו (בהנחה שמישהו יגיב) אה ועוד משהו.. שמתי לב שכותבים פה "ג'יים" כל הזמן, ככה השם שלו כתוב בגירסה העברית? אני קראתי את השם שלו כ"ג'יימי"

Catelyn

New member
ברוכה הבאה!

אני מכירה רק שני אתרים, הראשון נמצא בטאגליינס והשני לא משהו בכלל. בראשון יש דיוקנאות, סצינות ומפות, וזה אתר ממש שווה, אולי את מכירה אותו... הוספתי בקישורים למטה... בקשר לג'יים - ובכן, קראתי איפשהוא שצריך לקרוא את זה כג'יימי (Jai - me) אבל בעבריח זה מתורגם כ"ג'יים"... האמת, גם אם הייתי קוראת באנגלית הייתי חושבת שזה ג'יים. הרבה פעמים יש באנגלית e שלא נשמעת, אז מאיפה לי לדעת?

nedisrael

New member
ברוכה הבאה

כן, את צודקת, ג'ורג' מרטין אמר שצורת הפירוש היא ג'יימי. הוא אמר זאת לאחר יציאת הספר הראשון וכנראה שהמתרגמים לא ידעו על העניין או העדיפו לדבוק בשם ההתחלתי כשהמשיכו לתרגם את הסדרה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אבל אני מציע לך לא להכנס לפורום עד שתסיימי את סופת החרבות. אני עשיתי את זה ונתקלתי בספויילר ענקי...

למעלה